Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Protest tegen bestemmingsplan Hazelaarstraat

Logo SpandoekEigenaar van kapsalon Hair Moments en broodjeszaak, Moustafa El Morabit uit Woerden, heeft spandoeken opgehangen. Moustafa wil zijn broodjeszaak openen...

maar krijgt daar van de gemeente geen toestemming voor.

Vorig jaar is op verzoek van het college van B&W het voorbereidingsbesluit genomen om doorontwikkeling van winkels en horeca in de Hazelaarstraat onmogelijk te maken. Zijn kapsalon Hair Moments, is in bedrijf maar voor de broodjeszaak krijgt Moustafa geen toestemming meer. De kosten voor de broodjeszaak gaan wel door maar er zijn geen inkomsten.

Morabit zegt tegen RTL “Ik heb geprobeerd met de gemeente te praten maar ik voel me niet gehoord”. Ook waren de middenstanders niet op de hoogte gesteld van deze plannen. De overlast zou volgens de eigenaar van de kapsalon niet meer een hoofdrol spelen.

Foto’s: Facebook
12 hazelaarstraat1
12 hazelaarstraat

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties