Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en zonnnige momenten

Na een koude nacht begint de dag met wolken en opklaringen. Verder vandaag is er een mix van wolken en brede opklaringen. Er staat een zwakke zuidwestenwind. Het kwik loopt vanmiddag op naar 16°C. De nacht verloopt helder bij een minimum temperatuur van 5°C. Zondag zien we zonnnige perioden. De zwakke wind komt uit het zuiden. De thermometer geeft in de middag 17°C aan.

Foto: De groene wereld

meesj413

Protest tegen bestemmingsplan Hazelaarstraat

Logo SpandoekEigenaar van kapsalon Hair Moments en broodjeszaak, Moustafa El Morabit uit Woerden, heeft spandoeken opgehangen. Moustafa wil zijn broodjeszaak openen...

maar krijgt daar van de gemeente geen toestemming voor.

Vorig jaar is op verzoek van het college van B&W het voorbereidingsbesluit genomen om doorontwikkeling van winkels en horeca in de Hazelaarstraat onmogelijk te maken. Zijn kapsalon Hair Moments, is in bedrijf maar voor de broodjeszaak krijgt Moustafa geen toestemming meer. De kosten voor de broodjeszaak gaan wel door maar er zijn geen inkomsten.

Morabit zegt tegen RTL “Ik heb geprobeerd met de gemeente te praten maar ik voel me niet gehoord”. Ook waren de middenstanders niet op de hoogte gesteld van deze plannen. De overlast zou volgens de eigenaar van de kapsalon niet meer een hoofdrol spelen.

Foto’s: Facebook
12 hazelaarstraat1
12 hazelaarstraat

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties