Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en wolken

Het is vanaf vandaag even slikken omdat het een stuk frisser is geworden. Vandaag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. Er staat een matige westenwind. In de middag loopt het kwik op naar 16°C. In de avond is er ook zon. In de nacht is het vrij helder maar halverwege de nacht raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 9°C. Dinsdag verloopt bewolkt. In de middag en avond valt er wat regen. Er staat een matige zuidwestenwind. Het wordt niet warmer dan 14°C.

Foto: Anja de Vries

meesj2081

Nu op RPL: Bruno Mars ft. Cardi B - Finesse

Protest tegen bestemmingsplan Hazelaarstraat

Logo SpandoekEigenaar van kapsalon Hair Moments en broodjeszaak, Moustafa El Morabit uit Woerden, heeft spandoeken opgehangen. Moustafa wil zijn broodjeszaak openen...

maar krijgt daar van de gemeente geen toestemming voor.

Vorig jaar is op verzoek van het college van B&W het voorbereidingsbesluit genomen om doorontwikkeling van winkels en horeca in de Hazelaarstraat onmogelijk te maken. Zijn kapsalon Hair Moments, is in bedrijf maar voor de broodjeszaak krijgt Moustafa geen toestemming meer. De kosten voor de broodjeszaak gaan wel door maar er zijn geen inkomsten.

Morabit zegt tegen RTL “Ik heb geprobeerd met de gemeente te praten maar ik voel me niet gehoord”. Ook waren de middenstanders niet op de hoogte gesteld van deze plannen. De overlast zou volgens de eigenaar van de kapsalon niet meer een hoofdrol spelen.

Foto’s: Facebook
12 hazelaarstraat1
12 hazelaarstraat

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties