RPL Actueel

 

Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Steeds warmer

In de ochtend is het zonnig en staat er maar weinig wind. In de middag ontstaan stapelwolken. De zwakke wind is west. De temperatuur gaat richting 30°C. In de avond zon en tot middernacht een temperatuur van boven de 20°C. In de nacht is het helder en zakt het kwik niet veel verder dan 17°C. Dinsdag is het eveneens zonnig behoudens een paar stapelwolken. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. Met 31°C is het tropisch warm.

meesj2262

 

Nu op RPL: Chris Rea - On The Beach

Protest tegen bestemmingsplan Hazelaarstraat

Logo SpandoekEigenaar van kapsalon Hair Moments en broodjeszaak, Moustafa El Morabit uit Woerden, heeft spandoeken opgehangen. Moustafa wil zijn broodjeszaak openen...

maar krijgt daar van de gemeente geen toestemming voor.

Vorig jaar is op verzoek van het college van B&W het voorbereidingsbesluit genomen om doorontwikkeling van winkels en horeca in de Hazelaarstraat onmogelijk te maken. Zijn kapsalon Hair Moments, is in bedrijf maar voor de broodjeszaak krijgt Moustafa geen toestemming meer. De kosten voor de broodjeszaak gaan wel door maar er zijn geen inkomsten.

Morabit zegt tegen RTL “Ik heb geprobeerd met de gemeente te praten maar ik voel me niet gehoord”. Ook waren de middenstanders niet op de hoogte gesteld van deze plannen. De overlast zou volgens de eigenaar van de kapsalon niet meer een hoofdrol spelen.

Foto’s: Facebook
12 hazelaarstraat1
12 hazelaarstraat

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties