Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en wolken

Het is vanaf vandaag even slikken omdat het een stuk frisser is geworden. Vandaag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. Er staat een matige westenwind. In de middag loopt het kwik op naar 16°C. In de avond is er ook zon. In de nacht is het vrij helder maar halverwege de nacht raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 9°C. Dinsdag verloopt bewolkt. In de middag en avond valt er wat regen. Er staat een matige zuidwestenwind. Het wordt niet warmer dan 14°C.

Foto: Anja de Vries

meesj2081

Nu op RPL: John Lennon - Nobody Told Me

Drugsdealer aangehouden

Logo GevangenOp de doorgaande weg Willeskop, van Montfoort richting Oudewater, is een drugsdealer aangehouden. Vorige week woensdagavond was er extra politie in dienst, in het kader van...

het Donkere Dagen Offensief. Er werd tijdens deze dienst extra geïnvesteerd op het gebied van woninginbraken, rond reizende criminelen en hotspots van wijkagenten.

Bij deze controle reed er op de Willeskop een donker gekleurde Seat met hoge snelheid voorbij. De 21-jarige bestuurder van de Seat werd staande gehouden en gecontroleerd. De bestuurder uit Utrecht werd ook gefouilleerd. De politie heeft hierbij een etui gevuld met 51 ponypacks gevonden, welke hij had verstopt bij zijn kruis. Waarschijnlijk zijn de ponypacks gevuld met cocaïne.

Tijdens de rit naar het bureau heeft de verdachte de agenten tevens meerdere malen beledigt, ook hiervoor krijgt de Utrechter een proces-verbaal.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties