RPL Actueel

 

Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Steeds warmer

In de ochtend is het zonnig en staat er maar weinig wind. In de middag ontstaan stapelwolken. De zwakke wind is west. De temperatuur gaat richting 30°C. In de avond zon en tot middernacht een temperatuur van boven de 20°C. In de nacht is het helder en zakt het kwik niet veel verder dan 17°C. Dinsdag is het eveneens zonnig behoudens een paar stapelwolken. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. Met 31°C is het tropisch warm.

meesj2262

 

Nu op RPL: Chris Rea - On The Beach

Drugsdealer aangehouden

Logo GevangenOp de doorgaande weg Willeskop, van Montfoort richting Oudewater, is een drugsdealer aangehouden. Vorige week woensdagavond was er extra politie in dienst, in het kader van...

het Donkere Dagen Offensief. Er werd tijdens deze dienst extra geïnvesteerd op het gebied van woninginbraken, rond reizende criminelen en hotspots van wijkagenten.

Bij deze controle reed er op de Willeskop een donker gekleurde Seat met hoge snelheid voorbij. De 21-jarige bestuurder van de Seat werd staande gehouden en gecontroleerd. De bestuurder uit Utrecht werd ook gefouilleerd. De politie heeft hierbij een etui gevuld met 51 ponypacks gevonden, welke hij had verstopt bij zijn kruis. Waarschijnlijk zijn de ponypacks gevuld met cocaïne.

Tijdens de rit naar het bureau heeft de verdachte de agenten tevens meerdere malen beledigt, ook hiervoor krijgt de Utrechter een proces-verbaal.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties