Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Drugsdealer aangehouden

Logo GevangenOp de doorgaande weg Willeskop, van Montfoort richting Oudewater, is een drugsdealer aangehouden. Vorige week woensdagavond was er extra politie in dienst, in het kader van...

het Donkere Dagen Offensief. Er werd tijdens deze dienst extra geïnvesteerd op het gebied van woninginbraken, rond reizende criminelen en hotspots van wijkagenten.

Bij deze controle reed er op de Willeskop een donker gekleurde Seat met hoge snelheid voorbij. De 21-jarige bestuurder van de Seat werd staande gehouden en gecontroleerd. De bestuurder uit Utrecht werd ook gefouilleerd. De politie heeft hierbij een etui gevuld met 51 ponypacks gevonden, welke hij had verstopt bij zijn kruis. Waarschijnlijk zijn de ponypacks gevuld met cocaïne.

Tijdens de rit naar het bureau heeft de verdachte de agenten tevens meerdere malen beledigt, ook hiervoor krijgt de Utrechter een proces-verbaal.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties