Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en zonnnige momenten

Na een koude nacht begint de dag met wolken en opklaringen. Verder vandaag is er een mix van wolken en brede opklaringen. Er staat een zwakke zuidwestenwind. Het kwik loopt vanmiddag op naar 16°C. De nacht verloopt helder bij een minimum temperatuur van 5°C. Zondag zien we zonnnige perioden. De zwakke wind komt uit het zuiden. De thermometer geeft in de middag 17°C aan.

Foto: De groene wereld

meesj413

Drugsdealer aangehouden

Logo GevangenOp de doorgaande weg Willeskop, van Montfoort richting Oudewater, is een drugsdealer aangehouden. Vorige week woensdagavond was er extra politie in dienst, in het kader van...

het Donkere Dagen Offensief. Er werd tijdens deze dienst extra geïnvesteerd op het gebied van woninginbraken, rond reizende criminelen en hotspots van wijkagenten.

Bij deze controle reed er op de Willeskop een donker gekleurde Seat met hoge snelheid voorbij. De 21-jarige bestuurder van de Seat werd staande gehouden en gecontroleerd. De bestuurder uit Utrecht werd ook gefouilleerd. De politie heeft hierbij een etui gevuld met 51 ponypacks gevonden, welke hij had verstopt bij zijn kruis. Waarschijnlijk zijn de ponypacks gevuld met cocaïne.

Tijdens de rit naar het bureau heeft de verdachte de agenten tevens meerdere malen beledigt, ook hiervoor krijgt de Utrechter een proces-verbaal.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties