Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Zorgpension krijgt 8,6

Logo Zorgpension WoerdenHet Zorgpension St. Antonius Ziekenhuis in Woerden is beloond met een tevredenheidscore van 8,6. Dit staat in de raadsinformatiebrief met informatie over de pilot Zorgpension in...

Woerden en het vervolg van deze voorziening. Mensen kunnen in het Zorgpension tijdelijk verblijven om te herstellen van een ziekte, even op adem te komen of om het thuisfront te ontlasten. In de brief staat dat de pilot succesvol geweest.

Het Zorgpension is in 2016 klein gestart, met 5 kamers en een gezamenlijke ruimte. De kamers waren vrijwel altijd bezet, daarom werd in oktober 2017 uitgebreid naar 20 kamers. Vanaf 1 januari werd het Zorgpension geen pilot meer maar een structurele voorziening. In de loop van 2018 zal de voorziening nog iets verder uitbreiden, tot 28 bedden, waarvan 2 tweepersoonskamers.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties