Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en wolken

Het is vanaf vandaag even slikken omdat het een stuk frisser is geworden. Vandaag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. Er staat een matige westenwind. In de middag loopt het kwik op naar 16°C. In de avond is er ook zon. In de nacht is het vrij helder maar halverwege de nacht raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 9°C. Dinsdag verloopt bewolkt. In de middag en avond valt er wat regen. Er staat een matige zuidwestenwind. Het wordt niet warmer dan 14°C.

Foto: Anja de Vries

meesj2081

Nu op RPL: John Lennon - Nobody Told Me

Zorgpension krijgt 8,6

Logo Zorgpension WoerdenHet Zorgpension St. Antonius Ziekenhuis in Woerden is beloond met een tevredenheidscore van 8,6. Dit staat in de raadsinformatiebrief met informatie over de pilot Zorgpension in...

Woerden en het vervolg van deze voorziening. Mensen kunnen in het Zorgpension tijdelijk verblijven om te herstellen van een ziekte, even op adem te komen of om het thuisfront te ontlasten. In de brief staat dat de pilot succesvol geweest.

Het Zorgpension is in 2016 klein gestart, met 5 kamers en een gezamenlijke ruimte. De kamers waren vrijwel altijd bezet, daarom werd in oktober 2017 uitgebreid naar 20 kamers. Vanaf 1 januari werd het Zorgpension geen pilot meer maar een structurele voorziening. In de loop van 2018 zal de voorziening nog iets verder uitbreiden, tot 28 bedden, waarvan 2 tweepersoonskamers.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties