Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en zonnnige momenten

Na een koude nacht begint de dag met wolken en opklaringen. Verder vandaag is er een mix van wolken en brede opklaringen. Er staat een zwakke zuidwestenwind. Het kwik loopt vanmiddag op naar 16°C. De nacht verloopt helder bij een minimum temperatuur van 5°C. Zondag zien we zonnnige perioden. De zwakke wind komt uit het zuiden. De thermometer geeft in de middag 17°C aan.

Foto: De groene wereld

meesj413

Zorgpension krijgt 8,6

Logo Zorgpension WoerdenHet Zorgpension St. Antonius Ziekenhuis in Woerden is beloond met een tevredenheidscore van 8,6. Dit staat in de raadsinformatiebrief met informatie over de pilot Zorgpension in...

Woerden en het vervolg van deze voorziening. Mensen kunnen in het Zorgpension tijdelijk verblijven om te herstellen van een ziekte, even op adem te komen of om het thuisfront te ontlasten. In de brief staat dat de pilot succesvol geweest.

Het Zorgpension is in 2016 klein gestart, met 5 kamers en een gezamenlijke ruimte. De kamers waren vrijwel altijd bezet, daarom werd in oktober 2017 uitgebreid naar 20 kamers. Vanaf 1 januari werd het Zorgpension geen pilot meer maar een structurele voorziening. In de loop van 2018 zal de voorziening nog iets verder uitbreiden, tot 28 bedden, waarvan 2 tweepersoonskamers.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties