RPL Actueel

 

Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Steeds warmer

In de ochtend is het zonnig en staat er maar weinig wind. In de middag ontstaan stapelwolken. De zwakke wind is west. De temperatuur gaat richting 30°C. In de avond zon en tot middernacht een temperatuur van boven de 20°C. In de nacht is het helder en zakt het kwik niet veel verder dan 17°C. Dinsdag is het eveneens zonnig behoudens een paar stapelwolken. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. Met 31°C is het tropisch warm.

meesj2262

 

Nu op RPL: David Bowie & Mick Jagger - Dancing In The Street

Zorgpension krijgt 8,6

Logo Zorgpension WoerdenHet Zorgpension St. Antonius Ziekenhuis in Woerden is beloond met een tevredenheidscore van 8,6. Dit staat in de raadsinformatiebrief met informatie over de pilot Zorgpension in...

Woerden en het vervolg van deze voorziening. Mensen kunnen in het Zorgpension tijdelijk verblijven om te herstellen van een ziekte, even op adem te komen of om het thuisfront te ontlasten. In de brief staat dat de pilot succesvol geweest.

Het Zorgpension is in 2016 klein gestart, met 5 kamers en een gezamenlijke ruimte. De kamers waren vrijwel altijd bezet, daarom werd in oktober 2017 uitgebreid naar 20 kamers. Vanaf 1 januari werd het Zorgpension geen pilot meer maar een structurele voorziening. In de loop van 2018 zal de voorziening nog iets verder uitbreiden, tot 28 bedden, waarvan 2 tweepersoonskamers.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties