RPL Actueel

 

Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Steeds warmer

In de ochtend is het zonnig en staat er maar weinig wind. In de middag ontstaan stapelwolken. De zwakke wind is west. De temperatuur gaat richting 30°C. In de avond zon en tot middernacht een temperatuur van boven de 20°C. In de nacht is het helder en zakt het kwik niet veel verder dan 17°C. Dinsdag is het eveneens zonnig behoudens een paar stapelwolken. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. Met 31°C is het tropisch warm.

meesj2262

 

Nu op RPL: Chris Rea - On The Beach

Speeluurtje kinderen met autisme

Logo AIC1Het Autisme Info Centrum (AIC) in Woerden wil samen met het Beweegteam Woerden een speciaal speeluurtje voor basisschoolkinderen met autisme in wijkpark Molenvliet organiseren.

Er bestaat al een speeluurtje, genaamd Speelbos Molenvliet, voor 'gewone' kinderen in de basisschoolleeftijd, maar kinderen met autisme passen hier niet gemakkelijk tussen. Bij voldoende aanmelding zal het speciale uur eenmaal in de twee weken plaatsvinden,op woensdagmiddag van 16.30 tot 17.30 uur. De bedoeling is dat er een vaste groep ontstaat, waarbij de kans groot is dat er vriendschappen kunnen ontstaan.

De kosten bedragen 3,50 euro per keer en het speeluur gaat bij voldoende belangstelling in april van start.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties