Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Speeluurtje kinderen met autisme

Logo AIC1Het Autisme Info Centrum (AIC) in Woerden wil samen met het Beweegteam Woerden een speciaal speeluurtje voor basisschoolkinderen met autisme in wijkpark Molenvliet organiseren.

Er bestaat al een speeluurtje, genaamd Speelbos Molenvliet, voor 'gewone' kinderen in de basisschoolleeftijd, maar kinderen met autisme passen hier niet gemakkelijk tussen. Bij voldoende aanmelding zal het speciale uur eenmaal in de twee weken plaatsvinden,op woensdagmiddag van 16.30 tot 17.30 uur. De bedoeling is dat er een vaste groep ontstaat, waarbij de kans groot is dat er vriendschappen kunnen ontstaan.

De kosten bedragen 3,50 euro per keer en het speeluur gaat bij voldoende belangstelling in april van start.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties