Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en wolken

Het is vanaf vandaag even slikken omdat het een stuk frisser is geworden. Vandaag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. Er staat een matige westenwind. In de middag loopt het kwik op naar 16°C. In de avond is er ook zon. In de nacht is het vrij helder maar halverwege de nacht raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 9°C. Dinsdag verloopt bewolkt. In de middag en avond valt er wat regen. Er staat een matige zuidwestenwind. Het wordt niet warmer dan 14°C.

Foto: Anja de Vries

meesj2081

Nu op RPL: Nazareth - Love Hurts

Speeluurtje kinderen met autisme

Logo AIC1Het Autisme Info Centrum (AIC) in Woerden wil samen met het Beweegteam Woerden een speciaal speeluurtje voor basisschoolkinderen met autisme in wijkpark Molenvliet organiseren.

Er bestaat al een speeluurtje, genaamd Speelbos Molenvliet, voor 'gewone' kinderen in de basisschoolleeftijd, maar kinderen met autisme passen hier niet gemakkelijk tussen. Bij voldoende aanmelding zal het speciale uur eenmaal in de twee weken plaatsvinden,op woensdagmiddag van 16.30 tot 17.30 uur. De bedoeling is dat er een vaste groep ontstaat, waarbij de kans groot is dat er vriendschappen kunnen ontstaan.

De kosten bedragen 3,50 euro per keer en het speeluur gaat bij voldoende belangstelling in april van start.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties