Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en wolken

Het is vanaf vandaag even slikken omdat het een stuk frisser is geworden. Vandaag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. Er staat een matige westenwind. In de middag loopt het kwik op naar 16°C. In de avond is er ook zon. In de nacht is het vrij helder maar halverwege de nacht raakt het verder bewolkt. De temperatuur daalt naar 9°C. Dinsdag verloopt bewolkt. In de middag en avond valt er wat regen. Er staat een matige zuidwestenwind. Het wordt niet warmer dan 14°C.

Foto: Anja de Vries

meesj2081

Nu op RPL: John Lennon - Nobody Told Me

Vraag naar laadpalen fors toegenomen

Logo Elektrisch LadenHet afgelopen jaar is de vraag naar laadpalen in Montfoort en Linschoten fors toegenomen. Reden voor de gemeente om een samenwerking te starten met marktpartij Allego.

Sinds enkele maanden verzorgt Allego het beheer en onderhoud van alle laadpalen in de gemeente. Op die manier wordt elektrisch rijden makkelijker gemaakt. Gemeente Montfoort stimuleert het gebruik van elektrische auto's.

Elektrische auto's kunnen aan speciale laadpalen worden opgeladen. Deze zijn te vinden op verschillende locaties en steeds meer ook bij parkeerplaatsen aan de openbare weg. Inwoners kunnen de laadpalen zelf aanvragen. De marktpartij Allego gaat dan aan de slag met de aanvraag om in overleg met de gemeente, een laadpaal te plaatsen in de betreffende buurt.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties