RPL Actueel

 

Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Steeds warmer

In de ochtend is het zonnig en staat er maar weinig wind. In de middag ontstaan stapelwolken. De zwakke wind is west. De temperatuur gaat richting 30°C. In de avond zon en tot middernacht een temperatuur van boven de 20°C. In de nacht is het helder en zakt het kwik niet veel verder dan 17°C. Dinsdag is het eveneens zonnig behoudens een paar stapelwolken. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. Met 31°C is het tropisch warm.

meesj2262

 

Nu op RPL: Chris Rea - On The Beach

Vraag naar laadpalen fors toegenomen

Logo Elektrisch LadenHet afgelopen jaar is de vraag naar laadpalen in Montfoort en Linschoten fors toegenomen. Reden voor de gemeente om een samenwerking te starten met marktpartij Allego.

Sinds enkele maanden verzorgt Allego het beheer en onderhoud van alle laadpalen in de gemeente. Op die manier wordt elektrisch rijden makkelijker gemaakt. Gemeente Montfoort stimuleert het gebruik van elektrische auto's.

Elektrische auto's kunnen aan speciale laadpalen worden opgeladen. Deze zijn te vinden op verschillende locaties en steeds meer ook bij parkeerplaatsen aan de openbare weg. Inwoners kunnen de laadpalen zelf aanvragen. De marktpartij Allego gaat dan aan de slag met de aanvraag om in overleg met de gemeente, een laadpaal te plaatsen in de betreffende buurt.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties