Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Vraag naar laadpalen fors toegenomen

Logo Elektrisch LadenHet afgelopen jaar is de vraag naar laadpalen in Montfoort en Linschoten fors toegenomen. Reden voor de gemeente om een samenwerking te starten met marktpartij Allego.

Sinds enkele maanden verzorgt Allego het beheer en onderhoud van alle laadpalen in de gemeente. Op die manier wordt elektrisch rijden makkelijker gemaakt. Gemeente Montfoort stimuleert het gebruik van elektrische auto's.

Elektrische auto's kunnen aan speciale laadpalen worden opgeladen. Deze zijn te vinden op verschillende locaties en steeds meer ook bij parkeerplaatsen aan de openbare weg. Inwoners kunnen de laadpalen zelf aanvragen. De marktpartij Allego gaat dan aan de slag met de aanvraag om in overleg met de gemeente, een laadpaal te plaatsen in de betreffende buurt.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties