Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en zonnnige momenten

Na een koude nacht begint de dag met wolken en opklaringen. Verder vandaag is er een mix van wolken en brede opklaringen. Er staat een zwakke zuidwestenwind. Het kwik loopt vanmiddag op naar 16°C. De nacht verloopt helder bij een minimum temperatuur van 5°C. Zondag zien we zonnnige perioden. De zwakke wind komt uit het zuiden. De thermometer geeft in de middag 17°C aan.

Foto: De groene wereld

meesj413

Vraag naar laadpalen fors toegenomen

Logo Elektrisch LadenHet afgelopen jaar is de vraag naar laadpalen in Montfoort en Linschoten fors toegenomen. Reden voor de gemeente om een samenwerking te starten met marktpartij Allego.

Sinds enkele maanden verzorgt Allego het beheer en onderhoud van alle laadpalen in de gemeente. Op die manier wordt elektrisch rijden makkelijker gemaakt. Gemeente Montfoort stimuleert het gebruik van elektrische auto's.

Elektrische auto's kunnen aan speciale laadpalen worden opgeladen. Deze zijn te vinden op verschillende locaties en steeds meer ook bij parkeerplaatsen aan de openbare weg. Inwoners kunnen de laadpalen zelf aanvragen. De marktpartij Allego gaat dan aan de slag met de aanvraag om in overleg met de gemeente, een laadpaal te plaatsen in de betreffende buurt.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties