Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Sneeuw

Vandaag is het bewolkt en op de nadering van een front gaat het in de loop van de ochtend licht sneeuwen.In de loop van de middag wordt het droog. Er staat een matige zuidenwind. In de middag komt het kwik nog even boven het vriespunt uit. Vannacht is het bewolkt en kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar -2°C. Woensdag is het bewolkt en in de middag kan er nog een opklaringen voorkomen. De zwakke wind draait naar het oosten. In de middag geeft de thermometer 1°C aan.

Foto: De Groene wereld met wat sneeuw

meesj580

Aanhouding na aanvaring op Vinkeveense Plassen

Logo Vinkeveense PlassenOp de Vinkeveense Plassen zijn afgelopen woensdagavond rond elf uur twee speedboten met elkaar in aanvaring gekomen. De minderjarige bestuurders hadden geen vaarbewijs en één van...

hen had hiervoor al eerder een waarschuwing gekregen. Eén van de bestuurders kwam in het water terecht en raakte lichtgewond terwijl de andere door de politie is aangehouden. De boten raakten zwaar beschadigd en zijn in beslag genomen.

De gewonde jongen moest zich donderdag bij de politie melden voor het varen zonder vaarbewijs. Met het bekende fatale ongeluk in 2014 in het achterhoofd zijn de hulpdiensten massaal uitgerukt. Voor zover bekend was er geen alcohol in het spel.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties