RPL Actueel

 

Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Steeds warmer

In de ochtend is het zonnig en staat er maar weinig wind. In de middag ontstaan stapelwolken. De zwakke wind is west. De temperatuur gaat richting 30°C. In de avond zon en tot middernacht een temperatuur van boven de 20°C. In de nacht is het helder en zakt het kwik niet veel verder dan 17°C. Dinsdag is het eveneens zonnig behoudens een paar stapelwolken. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. Met 31°C is het tropisch warm.

meesj2262

 

Nu op RPL: RPL REGIONIEUWS

LIVEBLOG: Informateur komt met tussenrapportage

Logo Martijn Vroom Informateur Martijn Vroom praat de gemeenteraad van Woerden bij nadat hij afgelopen week sprak met CDA, CU/SGP en VVD. Afgelopen weekend werd bekend dat Vroom...

het CDA en CU/SGP naar aanleiding van die gesprekken adviseert om niet langer meer met de VVD te praten maar met één van de andere partijen.

Vanaf 19.00 uur brengt RPL een liveblog.

19:00 Martijn Vroom start met het geven van een toelichting en gaat kort in op het advies van vorige week om CDA, VVD en CU-SGP verder te laten praten. Dat blijkt niet gelukt.

19:05 Afgelopen zaterdag hebben de drie partijen uitgesproken dat de wens er wel licht om samen verder te gaan. Het ontbreekt nu nog aan voldoende vertrouwen. Morgen praat Vroom met de partijen die voor nader overleg in aanmerking komen.

19:10 Inwonersbelangen (Hendrie van Assem) wil weten of het goed komt met het vertrouwen. Sterk Woerden (Wout den Boer) vindt de gang van zaken warrig. LijstvanderDoes (Jaapvd Does) Is er spraken van een bezinnignstijd ?

19.12 Vroom adviseert het CDA en CU-SGP om contact te zoeken met D66, sterk woerden, Progressief Woerden en LijstvanderDoes. VVD (Reem Bakker) Tijdens het overleg afgelopen week is gebleken dat we elkaar nog onvoeldoende vertrouwen. We hopen dat dat vertrouwen er wel komt. De deur staat open.

19:15 Vroom: Tijdens het overleg hebben partijen zich uitgesproken om grote uitgaven alleen te doen als daar voldoende geld voor is en niet zo maar wat te doen. Het CDA (job van Meijeren) wij vertrouwen er op dat we de komende jaren constructief zullen samenwerken. Het voornemen is om spoedig met de andere partijen te overleggen.

19:16 Arjen Noorthoek van het CDA sluit de vergadering.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties