Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking maar ook af en toe zon.

De ochtend begint met veel zon maar er drijft later meer bewolking over. In de middag is het bewolkt maar later in de  middag en in de avond komt de zon we weer aan te pas. Er staat een matige zuidwestenwind. De temperatuur gaat richting 23°C. In de nacht zijn er brede opklaringen en daalt het kwik naar 14°C. Zondag eerst nog opklaringen maar verder is het voornamelijk bewolkt. Bij een zwakke tot matige zuidwestenwind wordt de temperatuur 23°C.

Foto: St. Groene Hart

mees76

Nu op RPL: Hitshadow.mp3

Mobiliteit passend bij groei Utrechtse regio

Logo File 2Tijdens een conferentie van Utrecht-Oost/Science Park blijkt dat er oplossingen moeten komen voor het mobiliteitsprobleem in de Utrechtse regio. Dit zei gedeputeerde Dennis Straat...

voor mobiliteit en Science Park, bij deze gelegenheid. De gedeputeerde benadrukte dat het mobiliteitsvraagstuk in zijn geheel moet worden bekeken en dat naast bereikbaarheidsmaatregelen voor alle vervoersvormen ook goede ruimtelijk economische keuzes bepalend zijn. Het Utrecht-Oost/Science Park werkt samen met de Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht en omliggende gemeenten.

Het gebied werkt inmiddels als een magneet op gerenommeerde bedrijven en kennisinstellingen. Maar dat succes zorgt dus ook voor nieuwe uitdagingen.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties