Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en zon

In de ochtend is het bewolkt met enkele opklaringen. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke noordoostenwind. In de middag geeft de thermometer 15°C aan. In de nacht is het vrij helder maar ontstaat er ook mist. Het kwik daalt naar 3°C met kans op vorst aan de grond. Zaterdag begint mogelijk met mist. Verder een mix van zon en wolken en in de middag de meeste zon. De zwakke wind draait naar het zuidwesten bij een middag temperatuur van 16°C.

Foto: Tonnie Morsink zon en mistbanken

meesj2375

Mobiliteit passend bij groei Utrechtse regio

Logo File 2Tijdens een conferentie van Utrecht-Oost/Science Park blijkt dat er oplossingen moeten komen voor het mobiliteitsprobleem in de Utrechtse regio. Dit zei gedeputeerde Dennis Straat...

voor mobiliteit en Science Park, bij deze gelegenheid. De gedeputeerde benadrukte dat het mobiliteitsvraagstuk in zijn geheel moet worden bekeken en dat naast bereikbaarheidsmaatregelen voor alle vervoersvormen ook goede ruimtelijk economische keuzes bepalend zijn. Het Utrecht-Oost/Science Park werkt samen met de Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht en omliggende gemeenten.

Het gebied werkt inmiddels als een magneet op gerenommeerde bedrijven en kennisinstellingen. Maar dat succes zorgt dus ook voor nieuwe uitdagingen.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties