Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Buien

De dag begint zonnig maar verderop in de ochtend en vooral in de middag ontstaan er stapelwolken. Op het eind van de dag en in de avond gaan daaruit stevige regen- en onweersbuien vallen. Er staat een matige noordoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 24°C aan. Vannacht kan er ook nog een bui vallen maar klaart het ook op. De temperatuur daalt naar 15°C. Vrijdag wisselen wolken en zon elkaar af maar is de kans op een bui nog steeds aanwezig. De wakke wind is oost. Het kwik loopt op naar 24°C. In het weekend warm en zonnig weer.

Vanavond stevige buien.

mees100

Nu op RPL: East 17 - Thunder

Mobiliteit passend bij groei Utrechtse regio

Logo File 2Tijdens een conferentie van Utrecht-Oost/Science Park blijkt dat er oplossingen moeten komen voor het mobiliteitsprobleem in de Utrechtse regio. Dit zei gedeputeerde Dennis Straat...

voor mobiliteit en Science Park, bij deze gelegenheid. De gedeputeerde benadrukte dat het mobiliteitsvraagstuk in zijn geheel moet worden bekeken en dat naast bereikbaarheidsmaatregelen voor alle vervoersvormen ook goede ruimtelijk economische keuzes bepalend zijn. Het Utrecht-Oost/Science Park werkt samen met de Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht en omliggende gemeenten.

Het gebied werkt inmiddels als een magneet op gerenommeerde bedrijven en kennisinstellingen. Maar dat succes zorgt dus ook voor nieuwe uitdagingen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties