Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Mobiliteit passend bij groei Utrechtse regio

Logo File 2Tijdens een conferentie van Utrecht-Oost/Science Park blijkt dat er oplossingen moeten komen voor het mobiliteitsprobleem in de Utrechtse regio. Dit zei gedeputeerde Dennis Straat...

voor mobiliteit en Science Park, bij deze gelegenheid. De gedeputeerde benadrukte dat het mobiliteitsvraagstuk in zijn geheel moet worden bekeken en dat naast bereikbaarheidsmaatregelen voor alle vervoersvormen ook goede ruimtelijk economische keuzes bepalend zijn. Het Utrecht-Oost/Science Park werkt samen met de Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht en omliggende gemeenten.

Het gebied werkt inmiddels als een magneet op gerenommeerde bedrijven en kennisinstellingen. Maar dat succes zorgt dus ook voor nieuwe uitdagingen.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties