Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking maar ook af en toe zon.

De ochtend begint met veel zon maar er drijft later meer bewolking over. In de middag is het bewolkt maar later in de  middag en in de avond komt de zon we weer aan te pas. Er staat een matige zuidwestenwind. De temperatuur gaat richting 23°C. In de nacht zijn er brede opklaringen en daalt het kwik naar 14°C. Zondag eerst nog opklaringen maar verder is het voornamelijk bewolkt. Bij een zwakke tot matige zuidwestenwind wordt de temperatuur 23°C.

Foto: St. Groene Hart

mees76

Nu op RPL: Hitshadow.mp3

Tooly voor leraren en leerlingen

Logo ToolyVoor leerkrachten en leerlingen in het basisonderwijs in de provincie Utrecht is de website Tooly gelanceerd om media creativiteit te stimuleren. Tooly is een website die bestaat uit...

een verzameling creatieve apps. De 21 apps op de website Tooly helpt leraren en leerlingen op weg om zich culturele basisvaardigheden eigen te maken. Voorbeelden van mediacreativiteit zijn digitaal componeren, tekenen met licht, schilderen op de iPad en 3d-printen.

Mariëtte Pennarts gaf het startsein voor Tooly en overhandigde het eerste nummer van Prikkels aan een leerkracht. Prikkels is een tijdschrift over cultuuronderwijs en alle scholen uit de provincie Utrecht ontvangen dit magazine over cultuur in de brievenbus. De provincie investeert in media creativiteit als onderdeel van cultuureducatie.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties