Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Tooly voor leraren en leerlingen

Logo ToolyVoor leerkrachten en leerlingen in het basisonderwijs in de provincie Utrecht is de website Tooly gelanceerd om media creativiteit te stimuleren. Tooly is een website die bestaat uit...

een verzameling creatieve apps. De 21 apps op de website Tooly helpt leraren en leerlingen op weg om zich culturele basisvaardigheden eigen te maken. Voorbeelden van mediacreativiteit zijn digitaal componeren, tekenen met licht, schilderen op de iPad en 3d-printen.

Mariëtte Pennarts gaf het startsein voor Tooly en overhandigde het eerste nummer van Prikkels aan een leerkracht. Prikkels is een tijdschrift over cultuuronderwijs en alle scholen uit de provincie Utrecht ontvangen dit magazine over cultuur in de brievenbus. De provincie investeert in media creativiteit als onderdeel van cultuureducatie.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties