Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Buien

De dag begint zonnig maar verderop in de ochtend en vooral in de middag ontstaan er stapelwolken. Op het eind van de dag en in de avond gaan daaruit stevige regen- en onweersbuien vallen. Er staat een matige noordoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 24°C aan. Vannacht kan er ook nog een bui vallen maar klaart het ook op. De temperatuur daalt naar 15°C. Vrijdag wisselen wolken en zon elkaar af maar is de kans op een bui nog steeds aanwezig. De wakke wind is oost. Het kwik loopt op naar 24°C. In het weekend warm en zonnig weer.

Vanavond stevige buien.

mees100

Nu op RPL: East 17 - Thunder

Tooly voor leraren en leerlingen

Logo ToolyVoor leerkrachten en leerlingen in het basisonderwijs in de provincie Utrecht is de website Tooly gelanceerd om media creativiteit te stimuleren. Tooly is een website die bestaat uit...

een verzameling creatieve apps. De 21 apps op de website Tooly helpt leraren en leerlingen op weg om zich culturele basisvaardigheden eigen te maken. Voorbeelden van mediacreativiteit zijn digitaal componeren, tekenen met licht, schilderen op de iPad en 3d-printen.

Mariëtte Pennarts gaf het startsein voor Tooly en overhandigde het eerste nummer van Prikkels aan een leerkracht. Prikkels is een tijdschrift over cultuuronderwijs en alle scholen uit de provincie Utrecht ontvangen dit magazine over cultuur in de brievenbus. De provincie investeert in media creativiteit als onderdeel van cultuureducatie.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties