Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en zon

In de ochtend is het bewolkt met enkele opklaringen. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke noordoostenwind. In de middag geeft de thermometer 15°C aan. In de nacht is het vrij helder maar ontstaat er ook mist. Het kwik daalt naar 3°C met kans op vorst aan de grond. Zaterdag begint mogelijk met mist. Verder een mix van zon en wolken en in de middag de meeste zon. De zwakke wind draait naar het zuidwesten bij een middag temperatuur van 16°C.

Foto: Tonnie Morsink zon en mistbanken

meesj2375

Tooly voor leraren en leerlingen

Logo ToolyVoor leerkrachten en leerlingen in het basisonderwijs in de provincie Utrecht is de website Tooly gelanceerd om media creativiteit te stimuleren. Tooly is een website die bestaat uit...

een verzameling creatieve apps. De 21 apps op de website Tooly helpt leraren en leerlingen op weg om zich culturele basisvaardigheden eigen te maken. Voorbeelden van mediacreativiteit zijn digitaal componeren, tekenen met licht, schilderen op de iPad en 3d-printen.

Mariëtte Pennarts gaf het startsein voor Tooly en overhandigde het eerste nummer van Prikkels aan een leerkracht. Prikkels is een tijdschrift over cultuuronderwijs en alle scholen uit de provincie Utrecht ontvangen dit magazine over cultuur in de brievenbus. De provincie investeert in media creativiteit als onderdeel van cultuureducatie.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties