Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Beperkte huurverhoging voor huurders GroenWest

Logo Geld 6GroenWest Woerden vraagt dit jaar een beperkte huurverhoging aan het grootste deel van haar huurders. Ondanks dat de economie zich herstelt, ziet GroenWest dat nog niet iedereen hiervan...

profiteert. Daarom vraagt de woningbouwvereniging dit jaar een beperkte huurverhoging van 1,4% aan de huurders die zij tot hun doelgroep rekenen. Op deze manier gaan deze huurders meer naar draagkracht betalen voor hun woning.

De extra opbrengst gebruikt GroenWest voor investeringen in het woningbezit. Dit is met alle gemeenten in de prestatieafspraken zo opgenomen.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties