Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking maar ook af en toe zon.

De ochtend begint met veel zon maar er drijft later meer bewolking over. In de middag is het bewolkt maar later in de  middag en in de avond komt de zon we weer aan te pas. Er staat een matige zuidwestenwind. De temperatuur gaat richting 23°C. In de nacht zijn er brede opklaringen en daalt het kwik naar 14°C. Zondag eerst nog opklaringen maar verder is het voornamelijk bewolkt. Bij een zwakke tot matige zuidwestenwind wordt de temperatuur 23°C.

Foto: St. Groene Hart

mees76

Nu op RPL: Hitshadow.mp3

Beperkte huurverhoging voor huurders GroenWest

Logo Geld 6GroenWest Woerden vraagt dit jaar een beperkte huurverhoging aan het grootste deel van haar huurders. Ondanks dat de economie zich herstelt, ziet GroenWest dat nog niet iedereen hiervan...

profiteert. Daarom vraagt de woningbouwvereniging dit jaar een beperkte huurverhoging van 1,4% aan de huurders die zij tot hun doelgroep rekenen. Op deze manier gaan deze huurders meer naar draagkracht betalen voor hun woning.

De extra opbrengst gebruikt GroenWest voor investeringen in het woningbezit. Dit is met alle gemeenten in de prestatieafspraken zo opgenomen.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties