Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en zon

In de ochtend is het bewolkt met enkele opklaringen. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke noordoostenwind. In de middag geeft de thermometer 15°C aan. In de nacht is het vrij helder maar ontstaat er ook mist. Het kwik daalt naar 3°C met kans op vorst aan de grond. Zaterdag begint mogelijk met mist. Verder een mix van zon en wolken en in de middag de meeste zon. De zwakke wind draait naar het zuidwesten bij een middag temperatuur van 16°C.

Foto: Tonnie Morsink zon en mistbanken

meesj2375

Beperkte huurverhoging voor huurders GroenWest

Logo Geld 6GroenWest Woerden vraagt dit jaar een beperkte huurverhoging aan het grootste deel van haar huurders. Ondanks dat de economie zich herstelt, ziet GroenWest dat nog niet iedereen hiervan...

profiteert. Daarom vraagt de woningbouwvereniging dit jaar een beperkte huurverhoging van 1,4% aan de huurders die zij tot hun doelgroep rekenen. Op deze manier gaan deze huurders meer naar draagkracht betalen voor hun woning.

De extra opbrengst gebruikt GroenWest voor investeringen in het woningbezit. Dit is met alle gemeenten in de prestatieafspraken zo opgenomen.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties