Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Buien

De dag begint zonnig maar verderop in de ochtend en vooral in de middag ontstaan er stapelwolken. Op het eind van de dag en in de avond gaan daaruit stevige regen- en onweersbuien vallen. Er staat een matige noordoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 24°C aan. Vannacht kan er ook nog een bui vallen maar klaart het ook op. De temperatuur daalt naar 15°C. Vrijdag wisselen wolken en zon elkaar af maar is de kans op een bui nog steeds aanwezig. De wakke wind is oost. Het kwik loopt op naar 24°C. In het weekend warm en zonnig weer.

Vanavond stevige buien.

mees100

Nu op RPL: East 17 - Thunder

Woerden Marketing is op zoek naar ambassadeurs

Logo Marketing WoerdenWoerden Marketing is op zoek naar online ambassadeurs. De online ambassadeurs gaan bloggen, vloggen en fotograferen over de stad Woerden en mogen dat naar eigen invulling doen.

De ambassadeurs waar Woerden Marketing op zoek naar is moeten actief op social media zijn, op de hoogte zijn van de leukste plekjes en de nieuwe hotspots en talent hebben voor schrijven, fotograferen of iets in die richting.

De inhoud van de berichten deelt marketing op haar kanalen zoals de website en social media. Winnaars maken kans op een VVV cadeaucard van 50 euro.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties