Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking maar ook af en toe zon.

De ochtend begint met veel zon maar er drijft later meer bewolking over. In de middag is het bewolkt maar later in de  middag en in de avond komt de zon we weer aan te pas. Er staat een matige zuidwestenwind. De temperatuur gaat richting 23°C. In de nacht zijn er brede opklaringen en daalt het kwik naar 14°C. Zondag eerst nog opklaringen maar verder is het voornamelijk bewolkt. Bij een zwakke tot matige zuidwestenwind wordt de temperatuur 23°C.

Foto: St. Groene Hart

mees76

Nu op RPL: Hitshadow.mp3

Woerden Marketing is op zoek naar ambassadeurs

Logo Marketing WoerdenWoerden Marketing is op zoek naar online ambassadeurs. De online ambassadeurs gaan bloggen, vloggen en fotograferen over de stad Woerden en mogen dat naar eigen invulling doen.

De ambassadeurs waar Woerden Marketing op zoek naar is moeten actief op social media zijn, op de hoogte zijn van de leukste plekjes en de nieuwe hotspots en talent hebben voor schrijven, fotograferen of iets in die richting.

De inhoud van de berichten deelt marketing op haar kanalen zoals de website en social media. Winnaars maken kans op een VVV cadeaucard van 50 euro.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties