Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Woerden Marketing is op zoek naar ambassadeurs

Logo Marketing WoerdenWoerden Marketing is op zoek naar online ambassadeurs. De online ambassadeurs gaan bloggen, vloggen en fotograferen over de stad Woerden en mogen dat naar eigen invulling doen.

De ambassadeurs waar Woerden Marketing op zoek naar is moeten actief op social media zijn, op de hoogte zijn van de leukste plekjes en de nieuwe hotspots en talent hebben voor schrijven, fotograferen of iets in die richting.

De inhoud van de berichten deelt marketing op haar kanalen zoals de website en social media. Winnaars maken kans op een VVV cadeaucard van 50 euro.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties