Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Penitentiaire Inrichting organiseert wervingsdag

Logo CelDe Penitentiaire Inrichting (PI) Nieuwegein zoekt nieuwe medewerkers en organiseert daarvoor een wervingsdag. De dag biedt mogelijkheden om de PI Nieuwegein van binnen te...

 bekijken met medewerkers in gesprek te gaan over de beschikbare functies en te ervaren hoe het is om in een gesloten omgeving te werken. De gevangenis in Nieuwegein is de vierde die dit jaar een wervingsdag organiseert.

Woordvoerder Robert Meijer van Dienst Justitiële Inrichtingen zegt dat eerdere wervingsdagen in de inrichtingen in Alphen en Lelystad succesvol zijn verlopen.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties