Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Buien

De dag begint zonnig maar verderop in de ochtend en vooral in de middag ontstaan er stapelwolken. Op het eind van de dag en in de avond gaan daaruit stevige regen- en onweersbuien vallen. Er staat een matige noordoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 24°C aan. Vannacht kan er ook nog een bui vallen maar klaart het ook op. De temperatuur daalt naar 15°C. Vrijdag wisselen wolken en zon elkaar af maar is de kans op een bui nog steeds aanwezig. De wakke wind is oost. Het kwik loopt op naar 24°C. In het weekend warm en zonnig weer.

Vanavond stevige buien.

mees100

Nu op RPL: East 17 - Thunder

Penitentiaire Inrichting organiseert wervingsdag

Logo CelDe Penitentiaire Inrichting (PI) Nieuwegein zoekt nieuwe medewerkers en organiseert daarvoor een wervingsdag. De dag biedt mogelijkheden om de PI Nieuwegein van binnen te...

 bekijken met medewerkers in gesprek te gaan over de beschikbare functies en te ervaren hoe het is om in een gesloten omgeving te werken. De gevangenis in Nieuwegein is de vierde die dit jaar een wervingsdag organiseert.

Woordvoerder Robert Meijer van Dienst Justitiële Inrichtingen zegt dat eerdere wervingsdagen in de inrichtingen in Alphen en Lelystad succesvol zijn verlopen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties