Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking maar ook af en toe zon.

De ochtend begint met veel zon maar er drijft later meer bewolking over. In de middag is het bewolkt maar later in de  middag en in de avond komt de zon we weer aan te pas. Er staat een matige zuidwestenwind. De temperatuur gaat richting 23°C. In de nacht zijn er brede opklaringen en daalt het kwik naar 14°C. Zondag eerst nog opklaringen maar verder is het voornamelijk bewolkt. Bij een zwakke tot matige zuidwestenwind wordt de temperatuur 23°C.

Foto: St. Groene Hart

mees76

Nu op RPL: Hitshadow.mp3

Penitentiaire Inrichting organiseert wervingsdag

Logo CelDe Penitentiaire Inrichting (PI) Nieuwegein zoekt nieuwe medewerkers en organiseert daarvoor een wervingsdag. De dag biedt mogelijkheden om de PI Nieuwegein van binnen te...

 bekijken met medewerkers in gesprek te gaan over de beschikbare functies en te ervaren hoe het is om in een gesloten omgeving te werken. De gevangenis in Nieuwegein is de vierde die dit jaar een wervingsdag organiseert.

Woordvoerder Robert Meijer van Dienst Justitiële Inrichtingen zegt dat eerdere wervingsdagen in de inrichtingen in Alphen en Lelystad succesvol zijn verlopen.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties