Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Buien

De dag begint zonnig maar verderop in de ochtend en vooral in de middag ontstaan er stapelwolken. Op het eind van de dag en in de avond gaan daaruit stevige regen- en onweersbuien vallen. Er staat een matige noordoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 24°C aan. Vannacht kan er ook nog een bui vallen maar klaart het ook op. De temperatuur daalt naar 15°C. Vrijdag wisselen wolken en zon elkaar af maar is de kans op een bui nog steeds aanwezig. De wakke wind is oost. Het kwik loopt op naar 24°C. In het weekend warm en zonnig weer.

Vanavond stevige buien.

mees100

Nu op RPL: East 17 - Thunder

Diabeteszorg op scholen nog onvoldoende

Logo SchoolbordDe stichting “Zorgeloos met diabetes naar school” concludeert dat de diabeteszorg in onze regio nog onvoldoende is. Uit onderzoek door advocatenkantoor Van Benthem en...

Keulen in Utrecht blijkt dat scholen simpele maatregelen kunnen nemen om de diabeteszorg goed te regelen. Ondanks de invoering van passend onderwijs lopen ouders in de praktijk tegen scholen aan die geen verantwoordelijkheid willen nemen voor de ondersteuning van kinderen met diabetes in de klas. Er bestaat angst voor aansprakelijkheid, weerstand tegen 'medische handelingen' of er is geen geld voor extra ondersteuning.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties