Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en wolken

In de ochtend zien we wolken en opklaringen. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot matige zuidenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 16°C. Vannacht is het bewolkt en kan we wat regen vallen. De temperatuur daalt naar 9°C. Maandag start bewolkt. Later in de ochtend en in de middag zien we opklaringen. De zwakke tot matige wind draait naar het noordwesten. De thermometer geeft 14°C.

DSC 0046

 

Diabeteszorg op scholen nog onvoldoende

Logo SchoolbordDe stichting “Zorgeloos met diabetes naar school” concludeert dat de diabeteszorg in onze regio nog onvoldoende is. Uit onderzoek door advocatenkantoor Van Benthem en...

Keulen in Utrecht blijkt dat scholen simpele maatregelen kunnen nemen om de diabeteszorg goed te regelen. Ondanks de invoering van passend onderwijs lopen ouders in de praktijk tegen scholen aan die geen verantwoordelijkheid willen nemen voor de ondersteuning van kinderen met diabetes in de klas. Er bestaat angst voor aansprakelijkheid, weerstand tegen 'medische handelingen' of er is geen geld voor extra ondersteuning.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties