Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking maar ook af en toe zon.

De ochtend begint met veel zon maar er drijft later meer bewolking over. In de middag is het bewolkt maar later in de  middag en in de avond komt de zon we weer aan te pas. Er staat een matige zuidwestenwind. De temperatuur gaat richting 23°C. In de nacht zijn er brede opklaringen en daalt het kwik naar 14°C. Zondag eerst nog opklaringen maar verder is het voornamelijk bewolkt. Bij een zwakke tot matige zuidwestenwind wordt de temperatuur 23°C.

Foto: St. Groene Hart

mees76

Nu op RPL: Hitshadow.mp3

Diabeteszorg op scholen nog onvoldoende

Logo SchoolbordDe stichting “Zorgeloos met diabetes naar school” concludeert dat de diabeteszorg in onze regio nog onvoldoende is. Uit onderzoek door advocatenkantoor Van Benthem en...

Keulen in Utrecht blijkt dat scholen simpele maatregelen kunnen nemen om de diabeteszorg goed te regelen. Ondanks de invoering van passend onderwijs lopen ouders in de praktijk tegen scholen aan die geen verantwoordelijkheid willen nemen voor de ondersteuning van kinderen met diabetes in de klas. Er bestaat angst voor aansprakelijkheid, weerstand tegen 'medische handelingen' of er is geen geld voor extra ondersteuning.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties