Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Diabeteszorg op scholen nog onvoldoende

Logo SchoolbordDe stichting “Zorgeloos met diabetes naar school” concludeert dat de diabeteszorg in onze regio nog onvoldoende is. Uit onderzoek door advocatenkantoor Van Benthem en...

Keulen in Utrecht blijkt dat scholen simpele maatregelen kunnen nemen om de diabeteszorg goed te regelen. Ondanks de invoering van passend onderwijs lopen ouders in de praktijk tegen scholen aan die geen verantwoordelijkheid willen nemen voor de ondersteuning van kinderen met diabetes in de klas. Er bestaat angst voor aansprakelijkheid, weerstand tegen 'medische handelingen' of er is geen geld voor extra ondersteuning.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties