Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Buien

De dag begint zonnig maar verderop in de ochtend en vooral in de middag ontstaan er stapelwolken. Op het eind van de dag en in de avond gaan daaruit stevige regen- en onweersbuien vallen. Er staat een matige noordoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 24°C aan. Vannacht kan er ook nog een bui vallen maar klaart het ook op. De temperatuur daalt naar 15°C. Vrijdag wisselen wolken en zon elkaar af maar is de kans op een bui nog steeds aanwezig. De wakke wind is oost. Het kwik loopt op naar 24°C. In het weekend warm en zonnig weer.

Vanavond stevige buien.

mees100

Nu op RPL: East 17 - Thunder

D66 stelt vragen over budget onderwijsachterstand

Logo Geld 2D66 Woerden heeft het college van B&W vragen gesteld over de korting die het Rijk gaat toepassen op het budget voor bestrijding van onderwijsachterstanden. De Rijksbijdrage is...

bedoeld voor peuters en basisschoolleerlingen en wordt gebruikt voor de financiering van voorschoolse educatie, maar kan ook voor zomerscholen en schakelklassen worden ingezet. Birgitte van Hoesel, raadslid voor D66 wil graag weten wat de consequenties zijn van het feit dat het budget bijna gehalveerd wordt. En hoe het college daarmee om wil gaan.

Voor D66 is van belang dat de ondersteuning van kinderen die dat nodig hebben in stand moet blijven.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties