Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking maar ook af en toe zon.

De ochtend begint met veel zon maar er drijft later meer bewolking over. In de middag is het bewolkt maar later in de  middag en in de avond komt de zon we weer aan te pas. Er staat een matige zuidwestenwind. De temperatuur gaat richting 23°C. In de nacht zijn er brede opklaringen en daalt het kwik naar 14°C. Zondag eerst nog opklaringen maar verder is het voornamelijk bewolkt. Bij een zwakke tot matige zuidwestenwind wordt de temperatuur 23°C.

Foto: St. Groene Hart

mees76

Nu op RPL: Hitshadow.mp3

Fonds helpt Utrechtse jongeren uit de schulden

Logo Gemeente Utrecht3Het fonds van de gemeente Utrecht voor jongvolwassen met problematische schulden is succesvol. Dat blijkt uit het feit dat het grootste deel van de jongeren met behulp van het...

fonds geen schulden meer heeft of op een andere manier geholpen kon worden. Deze jongeren hebben weer een perspectief en vertrouwen in de toekomst. Daarom wordt het fonds voortgezet en kunnen komende maanden twintig nieuwe jongeren deelnemen.

De gemiddelde leeftijd van de jongeren die deelnemen aan het fonds is 23 jaar. Veel jongeren hebben een moeizame jeugd gehad, waardoor zij vanaf hun achttiende in de financiële problemen zijn gekomen. De jongeren die deelnemen aan het fonds worden begeleid door stichting JoU, de Dijk, Back- Up, het Buurtteam en de schulddienstverlening van de gemeente.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties