Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Buien

De dag begint zonnig maar verderop in de ochtend en vooral in de middag ontstaan er stapelwolken. Op het eind van de dag en in de avond gaan daaruit stevige regen- en onweersbuien vallen. Er staat een matige noordoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 24°C aan. Vannacht kan er ook nog een bui vallen maar klaart het ook op. De temperatuur daalt naar 15°C. Vrijdag wisselen wolken en zon elkaar af maar is de kans op een bui nog steeds aanwezig. De wakke wind is oost. Het kwik loopt op naar 24°C. In het weekend warm en zonnig weer.

Vanavond stevige buien.

mees100

Nu op RPL: East 17 - Thunder

Kick off 24 uur van Woerden

Logo 24 uur van WoerdenIn het Klooster in Woerden heeft de Kick Off voor de 24 uur van Woerden plaatsgevonden. De zaal van het theater zat vrijwel vol met vrijwilligers. Gineke van Kesteren, voorzitter van de...

24 uur van Woerden zegt tegen RPL dat dit onder andere is om de vrijwilligers een hart onder de riem te steken en de laatste spelregels nog eens door te nemen.

De lokale zender RPL Woerden zorgt voor een livestream die een deel van het podium laat zien voor de mensen die zelf niet in staat zijn om mee te kunnen doen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties