Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking maar ook af en toe zon.

De ochtend begint met veel zon maar er drijft later meer bewolking over. In de middag is het bewolkt maar later in de  middag en in de avond komt de zon we weer aan te pas. Er staat een matige zuidwestenwind. De temperatuur gaat richting 23°C. In de nacht zijn er brede opklaringen en daalt het kwik naar 14°C. Zondag eerst nog opklaringen maar verder is het voornamelijk bewolkt. Bij een zwakke tot matige zuidwestenwind wordt de temperatuur 23°C.

Foto: St. Groene Hart

mees76

Nu op RPL: Hitshadow.mp3

Vuile handen voor klimaatzaak tegen Shell

Logo Groene Energie MilieuInwoners van Utrecht die vinden dat Shell zich moet houden aan de afspraken uit het klimaatakkoord, kunnen dat aanstaande zaterdag duidelijk maken tijdens een actie van Milieudefensie.

Vanaf één uur staat er een opblaasbare wereldbol van drie meter hoog bij de Stadhuisbrug, waarop iedereen zijn of haar met 'olie' besmeurde handafdruk kan achterlaten. Net als in andere steden door heel Nederland kunnen zij zo laten zien dat zij het niet eens zijn met de manier waarop Shell omgaat met de aarde.

De actie wordt georganiseerd door inwoners van Utrecht die zich in de afgelopen weken als mede-eiser hebben aangesloten bij een rechtszaak die Milieudefensie aanspant tegen Shell. De actie vindt zaterdag plaats in tien steden door heel Nederland.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties