Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en wolken

In de ochtend zien we wolken en opklaringen. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot matige zuidenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 16°C. Vannacht is het bewolkt en kan we wat regen vallen. De temperatuur daalt naar 9°C. Maandag start bewolkt. Later in de ochtend en in de middag zien we opklaringen. De zwakke tot matige wind draait naar het noordwesten. De thermometer geeft 14°C.

DSC 0046

 

Vuile handen voor klimaatzaak tegen Shell

Logo Groene Energie MilieuInwoners van Utrecht die vinden dat Shell zich moet houden aan de afspraken uit het klimaatakkoord, kunnen dat aanstaande zaterdag duidelijk maken tijdens een actie van Milieudefensie.

Vanaf één uur staat er een opblaasbare wereldbol van drie meter hoog bij de Stadhuisbrug, waarop iedereen zijn of haar met 'olie' besmeurde handafdruk kan achterlaten. Net als in andere steden door heel Nederland kunnen zij zo laten zien dat zij het niet eens zijn met de manier waarop Shell omgaat met de aarde.

De actie wordt georganiseerd door inwoners van Utrecht die zich in de afgelopen weken als mede-eiser hebben aangesloten bij een rechtszaak die Milieudefensie aanspant tegen Shell. De actie vindt zaterdag plaats in tien steden door heel Nederland.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties