Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en wolken

In de ochtend zien we wolken en opklaringen. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot matige zuidenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 16°C. Vannacht is het bewolkt en kan we wat regen vallen. De temperatuur daalt naar 9°C. Maandag start bewolkt. Later in de ochtend en in de middag zien we opklaringen. De zwakke tot matige wind draait naar het noordwesten. De thermometer geeft 14°C.

DSC 0046

 

Start onderhoud aan bruggen in Park Bredius

Logo BouwIn het Brediuspark in Woerden starten volgende week onderhouds-werkzaamheden aan de bruggen. In het park liggen circa 20 bruggen. Diverse bruggen zijn toe aan grootschalig...

onderhoud en er worden vijf bruggen verwijderd die niet bijdragen aan de beleving van het park. Tevens wordt het peilbeheer in Park Bredius anders ingericht. Hiervoor wordt een aantal dammen en stuwen aangelegd en een aantal verwijderd.

De werkzaamheden starten vanaf 22 mei en duren circa 6 weken. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Fa. Van Leeuwen uit Harmelen. Tijdens de uitvoering zijn bepaalde delen van het park niet bereikbaar en worden door de gemeente alternatieve routes ingesteld. De vrijkomende materialen worden zoveel mogelijk hergebruikt om te voldoen aan de duurzaamheidsambitie van de gemeente.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties