Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Buien

De dag begint zonnig maar verderop in de ochtend en vooral in de middag ontstaan er stapelwolken. Op het eind van de dag en in de avond gaan daaruit stevige regen- en onweersbuien vallen. Er staat een matige noordoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 24°C aan. Vannacht kan er ook nog een bui vallen maar klaart het ook op. De temperatuur daalt naar 15°C. Vrijdag wisselen wolken en zon elkaar af maar is de kans op een bui nog steeds aanwezig. De wakke wind is oost. Het kwik loopt op naar 24°C. In het weekend warm en zonnig weer.

Vanavond stevige buien.

mees100

Nu op RPL: East 17 - Thunder

Start onderhoud aan bruggen in Park Bredius

Logo BouwIn het Brediuspark in Woerden starten volgende week onderhouds-werkzaamheden aan de bruggen. In het park liggen circa 20 bruggen. Diverse bruggen zijn toe aan grootschalig...

onderhoud en er worden vijf bruggen verwijderd die niet bijdragen aan de beleving van het park. Tevens wordt het peilbeheer in Park Bredius anders ingericht. Hiervoor wordt een aantal dammen en stuwen aangelegd en een aantal verwijderd.

De werkzaamheden starten vanaf 22 mei en duren circa 6 weken. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Fa. Van Leeuwen uit Harmelen. Tijdens de uitvoering zijn bepaalde delen van het park niet bereikbaar en worden door de gemeente alternatieve routes ingesteld. De vrijkomende materialen worden zoveel mogelijk hergebruikt om te voldoen aan de duurzaamheidsambitie van de gemeente.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties