Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking maar ook af en toe zon.

De ochtend begint met veel zon maar er drijft later meer bewolking over. In de middag is het bewolkt maar later in de  middag en in de avond komt de zon we weer aan te pas. Er staat een matige zuidwestenwind. De temperatuur gaat richting 23°C. In de nacht zijn er brede opklaringen en daalt het kwik naar 14°C. Zondag eerst nog opklaringen maar verder is het voornamelijk bewolkt. Bij een zwakke tot matige zuidwestenwind wordt de temperatuur 23°C.

Foto: St. Groene Hart

mees76

Nu op RPL: Hitshadow.mp3

Start onderhoud aan bruggen in Park Bredius

Logo BouwIn het Brediuspark in Woerden starten volgende week onderhouds-werkzaamheden aan de bruggen. In het park liggen circa 20 bruggen. Diverse bruggen zijn toe aan grootschalig...

onderhoud en er worden vijf bruggen verwijderd die niet bijdragen aan de beleving van het park. Tevens wordt het peilbeheer in Park Bredius anders ingericht. Hiervoor wordt een aantal dammen en stuwen aangelegd en een aantal verwijderd.

De werkzaamheden starten vanaf 22 mei en duren circa 6 weken. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Fa. Van Leeuwen uit Harmelen. Tijdens de uitvoering zijn bepaalde delen van het park niet bereikbaar en worden door de gemeente alternatieve routes ingesteld. De vrijkomende materialen worden zoveel mogelijk hergebruikt om te voldoen aan de duurzaamheidsambitie van de gemeente.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties