Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Start onderhoud aan bruggen in Park Bredius

Logo BouwIn het Brediuspark in Woerden starten volgende week onderhouds-werkzaamheden aan de bruggen. In het park liggen circa 20 bruggen. Diverse bruggen zijn toe aan grootschalig...

onderhoud en er worden vijf bruggen verwijderd die niet bijdragen aan de beleving van het park. Tevens wordt het peilbeheer in Park Bredius anders ingericht. Hiervoor wordt een aantal dammen en stuwen aangelegd en een aantal verwijderd.

De werkzaamheden starten vanaf 22 mei en duren circa 6 weken. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Fa. Van Leeuwen uit Harmelen. Tijdens de uitvoering zijn bepaalde delen van het park niet bereikbaar en worden door de gemeente alternatieve routes ingesteld. De vrijkomende materialen worden zoveel mogelijk hergebruikt om te voldoen aan de duurzaamheidsambitie van de gemeente.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties