Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Buien

De dag begint zonnig maar verderop in de ochtend en vooral in de middag ontstaan er stapelwolken. Op het eind van de dag en in de avond gaan daaruit stevige regen- en onweersbuien vallen. Er staat een matige noordoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 24°C aan. Vannacht kan er ook nog een bui vallen maar klaart het ook op. De temperatuur daalt naar 15°C. Vrijdag wisselen wolken en zon elkaar af maar is de kans op een bui nog steeds aanwezig. De wakke wind is oost. Het kwik loopt op naar 24°C. In het weekend warm en zonnig weer.

Vanavond stevige buien.

mees100

Nu op RPL: East 17 - Thunder

Vrije School Groene Hart start nog niet

Logo HandtekeningDe Vrije School Groene Hart in Mijdrecht zal komend schooljaar nog niet starten. Cijfers en gesprekken tonen aan dat volgend schooljaar de kansen aanzienlijk beter liggen. Er is voldoende...

reden om door te gaan met het initiatief en er is veel voorwerk gedaan. Gezien de bevolkingsopbouw en de gevoerde gesprekken loont het de moeite om de plannen door te zetten en te gaan voor een Vrije School Groene Hart die start in het schooljaar 2019-2020.

Er is vanuit de gemeente Woerden ook belangstelling voor dit initiatief.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties