Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Buien

De dag begint zonnig maar verderop in de ochtend en vooral in de middag ontstaan er stapelwolken. Op het eind van de dag en in de avond gaan daaruit stevige regen- en onweersbuien vallen. Er staat een matige noordoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 24°C aan. Vannacht kan er ook nog een bui vallen maar klaart het ook op. De temperatuur daalt naar 15°C. Vrijdag wisselen wolken en zon elkaar af maar is de kans op een bui nog steeds aanwezig. De wakke wind is oost. Het kwik loopt op naar 24°C. In het weekend warm en zonnig weer.

Vanavond stevige buien.

mees100

Nu op RPL: East 17 - Thunder

Zeshonderd basisscholen in actie voor buitenspelen

Logo SportersIn de provincie Utrecht zijn ruim zeshonderd basisscholen in actie gekomen voor buitenspelen. Het startschot kwam van De Kleine Jantje Beton Loterij. Uit recent onderzoek van...

Jantje Beton blijkt dat van de 1,2 miljoen kinderen op de basisschool er meer dan 1 miljoen niet meer dagelijks buitenspelen. Door tijdgebrek en te weinig speelplaatsen is spelen steeds minder vanzelfsprekend. Spelen is belangrijk voor de beweging die ze nodig hebben. Ook is het van belang voor de ontwikkeling, zoals vrienden maken, omgaan met tegenslagen en lak hebben aan vervelende mensen.

De leerlingen van deelnemende scholen verkopen lootjes waarmee prijzen zijn te winnen als een fiets of voetbal.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties