Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking maar ook af en toe zon.

De ochtend begint met veel zon maar er drijft later meer bewolking over. In de middag is het bewolkt maar later in de  middag en in de avond komt de zon we weer aan te pas. Er staat een matige zuidwestenwind. De temperatuur gaat richting 23°C. In de nacht zijn er brede opklaringen en daalt het kwik naar 14°C. Zondag eerst nog opklaringen maar verder is het voornamelijk bewolkt. Bij een zwakke tot matige zuidwestenwind wordt de temperatuur 23°C.

Foto: St. Groene Hart

mees76

Nu op RPL: Hitshadow.mp3

Zeshonderd basisscholen in actie voor buitenspelen

Logo SportersIn de provincie Utrecht zijn ruim zeshonderd basisscholen in actie gekomen voor buitenspelen. Het startschot kwam van De Kleine Jantje Beton Loterij. Uit recent onderzoek van...

Jantje Beton blijkt dat van de 1,2 miljoen kinderen op de basisschool er meer dan 1 miljoen niet meer dagelijks buitenspelen. Door tijdgebrek en te weinig speelplaatsen is spelen steeds minder vanzelfsprekend. Spelen is belangrijk voor de beweging die ze nodig hebben. Ook is het van belang voor de ontwikkeling, zoals vrienden maken, omgaan met tegenslagen en lak hebben aan vervelende mensen.

De leerlingen van deelnemende scholen verkopen lootjes waarmee prijzen zijn te winnen als een fiets of voetbal.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties