Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Buien

De dag begint zonnig maar verderop in de ochtend en vooral in de middag ontstaan er stapelwolken. Op het eind van de dag en in de avond gaan daaruit stevige regen- en onweersbuien vallen. Er staat een matige noordoostenwind. Vanmiddag geeft de thermometer 24°C aan. Vannacht kan er ook nog een bui vallen maar klaart het ook op. De temperatuur daalt naar 15°C. Vrijdag wisselen wolken en zon elkaar af maar is de kans op een bui nog steeds aanwezig. De wakke wind is oost. Het kwik loopt op naar 24°C. In het weekend warm en zonnig weer.

Vanavond stevige buien.

mees100

Nu op RPL: East 17 - Thunder

Stageplekken mogelijk al in zomermaanden ingevuld

Logo Maatschappelijke StageOrganisaties in Woerden kunnen hun stageplekken al in de zomermaanden of direct aan de start van het nieuwe schooljaar invullen. Hiervoor wordt op het Minkema College net voor...

de zomervakantie een maatschappelijke stagemarkt voor de leerlingen van het Kalsbeek en Minkema College georganiseerd. Voor veel jongeren is dit een eerste kennismaking met vrijwilligerswerk. Leerlingen kunnen samen met hun ouders of verzorgers de markt te bezoeken zodat ze gezamenlijk een goede, leerzame stageplek kunnen kiezen.

Voor maatschappelijke organisaties en verenigingen is dit een kans om zich op een overzichtelijke wijze aan scholen en leerlingen te informeren over de stagemogelijkheden.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties