Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Stageplekken mogelijk al in zomermaanden ingevuld

Logo Maatschappelijke StageOrganisaties in Woerden kunnen hun stageplekken al in de zomermaanden of direct aan de start van het nieuwe schooljaar invullen. Hiervoor wordt op het Minkema College net voor...

de zomervakantie een maatschappelijke stagemarkt voor de leerlingen van het Kalsbeek en Minkema College georganiseerd. Voor veel jongeren is dit een eerste kennismaking met vrijwilligerswerk. Leerlingen kunnen samen met hun ouders of verzorgers de markt te bezoeken zodat ze gezamenlijk een goede, leerzame stageplek kunnen kiezen.

Voor maatschappelijke organisaties en verenigingen is dit een kans om zich op een overzichtelijke wijze aan scholen en leerlingen te informeren over de stagemogelijkheden.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties