Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking maar ook af en toe zon.

De ochtend begint met veel zon maar er drijft later meer bewolking over. In de middag is het bewolkt maar later in de  middag en in de avond komt de zon we weer aan te pas. Er staat een matige zuidwestenwind. De temperatuur gaat richting 23°C. In de nacht zijn er brede opklaringen en daalt het kwik naar 14°C. Zondag eerst nog opklaringen maar verder is het voornamelijk bewolkt. Bij een zwakke tot matige zuidwestenwind wordt de temperatuur 23°C.

Foto: St. Groene Hart

mees76

Nu op RPL: Hitshadow.mp3

Stageplekken mogelijk al in zomermaanden ingevuld

Logo Maatschappelijke StageOrganisaties in Woerden kunnen hun stageplekken al in de zomermaanden of direct aan de start van het nieuwe schooljaar invullen. Hiervoor wordt op het Minkema College net voor...

de zomervakantie een maatschappelijke stagemarkt voor de leerlingen van het Kalsbeek en Minkema College georganiseerd. Voor veel jongeren is dit een eerste kennismaking met vrijwilligerswerk. Leerlingen kunnen samen met hun ouders of verzorgers de markt te bezoeken zodat ze gezamenlijk een goede, leerzame stageplek kunnen kiezen.

Voor maatschappelijke organisaties en verenigingen is dit een kans om zich op een overzichtelijke wijze aan scholen en leerlingen te informeren over de stagemogelijkheden.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties