Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en wolken

In de ochtend zien we wolken en opklaringen. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot matige zuidenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 16°C. Vannacht is het bewolkt en kan we wat regen vallen. De temperatuur daalt naar 9°C. Maandag start bewolkt. Later in de ochtend en in de middag zien we opklaringen. De zwakke tot matige wind draait naar het noordwesten. De thermometer geeft 14°C.

DSC 0046

 

Stageplekken mogelijk al in zomermaanden ingevuld

Logo Maatschappelijke StageOrganisaties in Woerden kunnen hun stageplekken al in de zomermaanden of direct aan de start van het nieuwe schooljaar invullen. Hiervoor wordt op het Minkema College net voor...

de zomervakantie een maatschappelijke stagemarkt voor de leerlingen van het Kalsbeek en Minkema College georganiseerd. Voor veel jongeren is dit een eerste kennismaking met vrijwilligerswerk. Leerlingen kunnen samen met hun ouders of verzorgers de markt te bezoeken zodat ze gezamenlijk een goede, leerzame stageplek kunnen kiezen.

Voor maatschappelijke organisaties en verenigingen is dit een kans om zich op een overzichtelijke wijze aan scholen en leerlingen te informeren over de stagemogelijkheden.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties