Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en wolken

In de ochtend zien we wolken en opklaringen. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot matige zuidenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 16°C. Vannacht is het bewolkt en kan we wat regen vallen. De temperatuur daalt naar 9°C. Maandag start bewolkt. Later in de ochtend en in de middag zien we opklaringen. De zwakke tot matige wind draait naar het noordwesten. De thermometer geeft 14°C.

DSC 0046

 

Nieuwe beveiligingscamera's in de tram

Logo TramIn opdracht van de provincie Utrecht zijn er nieuwe beveiligingscamera's geïnstalleerd in alle trams die rijden in Utrecht, Nieuwegein en IJsselstein. De provincie Utrecht wil als beheerder...

van het tramsysteem dat reizigers zich veilig voelen in het openbaar vervoer.

In elk voertuig zijn acht camera’s ingebouwd. Vergeleken met het oude camerasysteem zijn de opnamen scherper en gedetailleerder meldt RTV Utrecht. Bovendien is het met dit nieuwe systeem mogelijk om beelden van verdachten door speciale software te halen, waarmee gezichten snel kunnen worden herkend. Overigens kan alleen de politie dit doen, nadat beelden van incidenten in de tram zijn overgedragen door vervoerder U-OV.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties