Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en wolken

In de ochtend zien we wolken en opklaringen. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot matige zuidenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 16°C. Vannacht is het bewolkt en kan we wat regen vallen. De temperatuur daalt naar 9°C. Maandag start bewolkt. Later in de ochtend en in de middag zien we opklaringen. De zwakke tot matige wind draait naar het noordwesten. De thermometer geeft 14°C.

DSC 0046

 

Begraafplaats Zwammerdam wordt duurzaam

Logo BegraafplaatsDe algemene begraafplaats in Zwammerdam wordt duurzamer, de energiebehoefte minder en wat er aan energie nodig is, wordt voor een kwart zelf opgewekt.

De verwarmingsinstallatie in de gebouwen van die begraafplaats is aan vervanging toe. Uit een energiescan blijkt dat het voor dit pand mogelijk is om volledig van het aardgas af te gaan. De aardgasaansluiting wordt verwijderd.

Voor de aanpassingen is inmiddels een omgevingsvergunning verkregen en is advies gevraagd aan de monumentencommissie voor het plaatsen van zonnepanelen voor elektriciteit, infraroodpanelen voor warmte en ledverlichting.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties