Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking maar ook af en toe zon.

De ochtend begint met veel zon maar er drijft later meer bewolking over. In de middag is het bewolkt maar later in de  middag en in de avond komt de zon we weer aan te pas. Er staat een matige zuidwestenwind. De temperatuur gaat richting 23°C. In de nacht zijn er brede opklaringen en daalt het kwik naar 14°C. Zondag eerst nog opklaringen maar verder is het voornamelijk bewolkt. Bij een zwakke tot matige zuidwestenwind wordt de temperatuur 23°C.

Foto: St. Groene Hart

mees76

Nu op RPL: RPLFM

Begraafplaats Zwammerdam wordt duurzaam

Logo BegraafplaatsDe algemene begraafplaats in Zwammerdam wordt duurzamer, de energiebehoefte minder en wat er aan energie nodig is, wordt voor een kwart zelf opgewekt.

De verwarmingsinstallatie in de gebouwen van die begraafplaats is aan vervanging toe. Uit een energiescan blijkt dat het voor dit pand mogelijk is om volledig van het aardgas af te gaan. De aardgasaansluiting wordt verwijderd.

Voor de aanpassingen is inmiddels een omgevingsvergunning verkregen en is advies gevraagd aan de monumentencommissie voor het plaatsen van zonnepanelen voor elektriciteit, infraroodpanelen voor warmte en ledverlichting.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties