Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking maar ook af en toe zon.

De ochtend begint met veel zon maar er drijft later meer bewolking over. In de middag is het bewolkt maar later in de  middag en in de avond komt de zon we weer aan te pas. Er staat een matige zuidwestenwind. De temperatuur gaat richting 23°C. In de nacht zijn er brede opklaringen en daalt het kwik naar 14°C. Zondag eerst nog opklaringen maar verder is het voornamelijk bewolkt. Bij een zwakke tot matige zuidwestenwind wordt de temperatuur 23°C.

Foto: St. Groene Hart

mees76

Nu op RPL: RPLFM

Start inlevercampagne bij lokale bouwmarkt

Logo WecycleOok in Woerden doen locale bouwmarkten mee met de Wecycle inlevercampagne van oude kleine elektrische apparaten zoals boormachines heggenscharen enz.

Schrijfster Naomi Tieman heeft de inlevercampagne bij bouwmarkten afgetrapt door kinderen voor te lezen uit een kinderboek dat zij speciaal hiervoor schreef. Wecycle, die de inzameling van afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen regelt, verspreid 90.000 gratis kinderboeken tijdens deze campagne. Snelle inleveraars ontvangen het kinderboek, dat niet te koop is in de winkel.

Via dit spannende leesavontuur leren kinderen en hun ouders op spelende wijze over klussen, samenwerking en recycling.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties