Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en wolken

In de ochtend zien we wolken en opklaringen. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot matige zuidenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 16°C. Vannacht is het bewolkt en kan we wat regen vallen. De temperatuur daalt naar 9°C. Maandag start bewolkt. Later in de ochtend en in de middag zien we opklaringen. De zwakke tot matige wind draait naar het noordwesten. De thermometer geeft 14°C.

DSC 0046

 

Halve finales jeugdbrandweer in Oudewater

Logo Brandweer Jeugd OudewaterOudewater is komend weekend de gastheer bij de halve finales van de jeugdbrandweer wedstrijden. Er doen meer dan dertig jeugdbrandweerkorpsen uit Nederland mee.

De ploegen worden naar de diverse, niet vooraf bekend gemaakte objecten gestuurd waar ze hun wedstrijd, onder leiding van een vakkundige jury, spelen. Op deze dag staat Brandweer Nederland ook stil bij de moed en daadkracht van collega's die omkwamen tijdens de uitoefening van hun vak meldt Zenderstreeknieuws.

Tijdens de prijsuitreiking, die door burgemeester Pieter Verhoeve gedaan wordt, zal om 1 uur het ereteken, gevormd door twee waterstralen, gemaakt worden gelijktijdig met vele brandweerposten en kazernes in het land.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties