Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Fris en bewolkt

Vandaag is het bewolkt en kan er ook wat regen vallen. In de avond zien we een paar opklaringen. De vrij krachtige wind is noordwest. Met 15°C is het deze dag erg fris. In de nacht wisselen wolken en zon elkaar af. De temperatuur daalt naar 9°C. Zaterdag drijven wolkenvelden over maar ontstaan er ook opklaringen. De matige wind is noordwest. Het kwik loopt op naar 18°C.

DSC 000622

Nu op RPL: Avicii - For A Better Day

Halve finales jeugdbrandweer in Oudewater

Logo Brandweer Jeugd OudewaterOudewater is komend weekend de gastheer bij de halve finales van de jeugdbrandweer wedstrijden. Er doen meer dan dertig jeugdbrandweerkorpsen uit Nederland mee.

De ploegen worden naar de diverse, niet vooraf bekend gemaakte objecten gestuurd waar ze hun wedstrijd, onder leiding van een vakkundige jury, spelen. Op deze dag staat Brandweer Nederland ook stil bij de moed en daadkracht van collega's die omkwamen tijdens de uitoefening van hun vak meldt Zenderstreeknieuws.

Tijdens de prijsuitreiking, die door burgemeester Pieter Verhoeve gedaan wordt, zal om 1 uur het ereteken, gevormd door twee waterstralen, gemaakt worden gelijktijdig met vele brandweerposten en kazernes in het land.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties