Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Halve finales jeugdbrandweer in Oudewater

Logo Brandweer Jeugd OudewaterOudewater is komend weekend de gastheer bij de halve finales van de jeugdbrandweer wedstrijden. Er doen meer dan dertig jeugdbrandweerkorpsen uit Nederland mee.

De ploegen worden naar de diverse, niet vooraf bekend gemaakte objecten gestuurd waar ze hun wedstrijd, onder leiding van een vakkundige jury, spelen. Op deze dag staat Brandweer Nederland ook stil bij de moed en daadkracht van collega's die omkwamen tijdens de uitoefening van hun vak meldt Zenderstreeknieuws.

Tijdens de prijsuitreiking, die door burgemeester Pieter Verhoeve gedaan wordt, zal om 1 uur het ereteken, gevormd door twee waterstralen, gemaakt worden gelijktijdig met vele brandweerposten en kazernes in het land.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties