Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking maar ook af en toe zon.

De ochtend begint met veel zon maar er drijft later meer bewolking over. In de middag is het bewolkt maar later in de  middag en in de avond komt de zon we weer aan te pas. Er staat een matige zuidwestenwind. De temperatuur gaat richting 23°C. In de nacht zijn er brede opklaringen en daalt het kwik naar 14°C. Zondag eerst nog opklaringen maar verder is het voornamelijk bewolkt. Bij een zwakke tot matige zuidwestenwind wordt de temperatuur 23°C.

Foto: St. Groene Hart

mees76

Nu op RPL: RPLFM

Halve finales jeugdbrandweer in Oudewater

Logo Brandweer Jeugd OudewaterOudewater is komend weekend de gastheer bij de halve finales van de jeugdbrandweer wedstrijden. Er doen meer dan dertig jeugdbrandweerkorpsen uit Nederland mee.

De ploegen worden naar de diverse, niet vooraf bekend gemaakte objecten gestuurd waar ze hun wedstrijd, onder leiding van een vakkundige jury, spelen. Op deze dag staat Brandweer Nederland ook stil bij de moed en daadkracht van collega's die omkwamen tijdens de uitoefening van hun vak meldt Zenderstreeknieuws.

Tijdens de prijsuitreiking, die door burgemeester Pieter Verhoeve gedaan wordt, zal om 1 uur het ereteken, gevormd door twee waterstralen, gemaakt worden gelijktijdig met vele brandweerposten en kazernes in het land.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties