Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking maar ook af en toe zon.

De ochtend begint met veel zon maar er drijft later meer bewolking over. In de middag is het bewolkt maar later in de  middag en in de avond komt de zon we weer aan te pas. Er staat een matige zuidwestenwind. De temperatuur gaat richting 23°C. In de nacht zijn er brede opklaringen en daalt het kwik naar 14°C. Zondag eerst nog opklaringen maar verder is het voornamelijk bewolkt. Bij een zwakke tot matige zuidwestenwind wordt de temperatuur 23°C.

Foto: St. Groene Hart

mees76

Nu op RPL: NOS RADIONIEUWS

Eerste editie Belangrijk Festival bij Babylon

Logo BabylonIn Woerden vindt binnenkort de eerste editie van Belangrijk Festival plaats bij Babylon. In het weekend van 20 juli komen jonge DJ’s hun muzikale kunsten vertonen.

Het Belangrijk Festival is opgedeeld in twee dagen. De ene dag is voor onder de 18 waarbij de organisatie zich richt op jongeren tussen de 14 en 18 jaar. De andere dag voor 18+. Daar zullen onder andere optredens zijn van DJ’s van het KrancK collectief en de Woerdense DJ’s Immanuel Stout en Abstractive Mind. Zij zullen verschillende elektronische muziekstijlen zoals house, techno en drum and bass aan het publiek ten gehore brengen.

Het Belangrijk Festival wordt georganiseerd door vrijwilligers van Babylon om jongeren met talent de kans geven. Het project wordt mede mogelijk gemaakt door VSB Fonds Woerden, Cultuurplatform Woerden en Stichting Carel Nengerman Fonds.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties