Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Eerste editie Belangrijk Festival bij Babylon

Logo BabylonIn Woerden vindt binnenkort de eerste editie van Belangrijk Festival plaats bij Babylon. In het weekend van 20 juli komen jonge DJ’s hun muzikale kunsten vertonen.

Het Belangrijk Festival is opgedeeld in twee dagen. De ene dag is voor onder de 18 waarbij de organisatie zich richt op jongeren tussen de 14 en 18 jaar. De andere dag voor 18+. Daar zullen onder andere optredens zijn van DJ’s van het KrancK collectief en de Woerdense DJ’s Immanuel Stout en Abstractive Mind. Zij zullen verschillende elektronische muziekstijlen zoals house, techno en drum and bass aan het publiek ten gehore brengen.

Het Belangrijk Festival wordt georganiseerd door vrijwilligers van Babylon om jongeren met talent de kans geven. Het project wordt mede mogelijk gemaakt door VSB Fonds Woerden, Cultuurplatform Woerden en Stichting Carel Nengerman Fonds.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties