Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Fris en bewolkt

Vandaag is het bewolkt en kan er ook wat regen vallen. In de avond zien we een paar opklaringen. De vrij krachtige wind is noordwest. Met 15°C is het deze dag erg fris. In de nacht wisselen wolken en zon elkaar af. De temperatuur daalt naar 9°C. Zaterdag drijven wolkenvelden over maar ontstaan er ook opklaringen. De matige wind is noordwest. Het kwik loopt op naar 18°C.

DSC 000622

Nu op RPL: Avicii - For A Better Day

Eerste editie Belangrijk Festival bij Babylon

Logo BabylonIn Woerden vindt binnenkort de eerste editie van Belangrijk Festival plaats bij Babylon. In het weekend van 20 juli komen jonge DJ’s hun muzikale kunsten vertonen.

Het Belangrijk Festival is opgedeeld in twee dagen. De ene dag is voor onder de 18 waarbij de organisatie zich richt op jongeren tussen de 14 en 18 jaar. De andere dag voor 18+. Daar zullen onder andere optredens zijn van DJ’s van het KrancK collectief en de Woerdense DJ’s Immanuel Stout en Abstractive Mind. Zij zullen verschillende elektronische muziekstijlen zoals house, techno en drum and bass aan het publiek ten gehore brengen.

Het Belangrijk Festival wordt georganiseerd door vrijwilligers van Babylon om jongeren met talent de kans geven. Het project wordt mede mogelijk gemaakt door VSB Fonds Woerden, Cultuurplatform Woerden en Stichting Carel Nengerman Fonds.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties