Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en wolken

In de ochtend zien we wolken en opklaringen. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot matige zuidenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 16°C. Vannacht is het bewolkt en kan we wat regen vallen. De temperatuur daalt naar 9°C. Maandag start bewolkt. Later in de ochtend en in de middag zien we opklaringen. De zwakke tot matige wind draait naar het noordwesten. De thermometer geeft 14°C.

DSC 0046

 

Eerste editie Belangrijk Festival bij Babylon

Logo BabylonIn Woerden vindt binnenkort de eerste editie van Belangrijk Festival plaats bij Babylon. In het weekend van 20 juli komen jonge DJ’s hun muzikale kunsten vertonen.

Het Belangrijk Festival is opgedeeld in twee dagen. De ene dag is voor onder de 18 waarbij de organisatie zich richt op jongeren tussen de 14 en 18 jaar. De andere dag voor 18+. Daar zullen onder andere optredens zijn van DJ’s van het KrancK collectief en de Woerdense DJ’s Immanuel Stout en Abstractive Mind. Zij zullen verschillende elektronische muziekstijlen zoals house, techno en drum and bass aan het publiek ten gehore brengen.

Het Belangrijk Festival wordt georganiseerd door vrijwilligers van Babylon om jongeren met talent de kans geven. Het project wordt mede mogelijk gemaakt door VSB Fonds Woerden, Cultuurplatform Woerden en Stichting Carel Nengerman Fonds.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties