Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Sportschool Goederaad in september naar Doortocht

Logo sportschool goederaadSportschool Goederaad in Bodegraven verhuist per 1 september naar de Doortocht 3. Na meer dan 40 jaar gevestigd te zijn geweest aan de Spoorstraat zegt Eric Zwaan, sinds...

 2003 eigenaar van de sportschool, dat het pand inmiddels niet meer voldoet aan de wensen en eisen van een hedendaagse sportschool.

Met het in gebruik nemen van de nieuwe locatie gaat de sportschool beschikken over twee zalen. Alle lessen die worden aangeboden, zijn van Les Mills, marktleider op het gebied van groepsfitness. Daarnaast wordt ook het nog steeds populaire ZUMBA aangeboden en het sportief wandelen.

Op de toekomstige locatie zullen nieuwe faciliteiten aangeboden worden. Ook zullen er flex-werkplekken komen waar wachtende ouders kunnen werken.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties