Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Fris en bewolkt

Vandaag is het bewolkt en kan er ook wat regen vallen. In de avond zien we een paar opklaringen. De vrij krachtige wind is noordwest. Met 15°C is het deze dag erg fris. In de nacht wisselen wolken en zon elkaar af. De temperatuur daalt naar 9°C. Zaterdag drijven wolkenvelden over maar ontstaan er ook opklaringen. De matige wind is noordwest. Het kwik loopt op naar 18°C.

DSC 000622

Nu op RPL: Avicii - For A Better Day

Sportschool Goederaad in september naar Doortocht

Logo sportschool goederaadSportschool Goederaad in Bodegraven verhuist per 1 september naar de Doortocht 3. Na meer dan 40 jaar gevestigd te zijn geweest aan de Spoorstraat zegt Eric Zwaan, sinds...

 2003 eigenaar van de sportschool, dat het pand inmiddels niet meer voldoet aan de wensen en eisen van een hedendaagse sportschool.

Met het in gebruik nemen van de nieuwe locatie gaat de sportschool beschikken over twee zalen. Alle lessen die worden aangeboden, zijn van Les Mills, marktleider op het gebied van groepsfitness. Daarnaast wordt ook het nog steeds populaire ZUMBA aangeboden en het sportief wandelen.

Op de toekomstige locatie zullen nieuwe faciliteiten aangeboden worden. Ook zullen er flex-werkplekken komen waar wachtende ouders kunnen werken.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties