Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en wolken

In de ochtend zien we wolken en opklaringen. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot matige zuidenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 16°C. Vannacht is het bewolkt en kan we wat regen vallen. De temperatuur daalt naar 9°C. Maandag start bewolkt. Later in de ochtend en in de middag zien we opklaringen. De zwakke tot matige wind draait naar het noordwesten. De thermometer geeft 14°C.

DSC 0046

 

Sportschool Goederaad in september naar Doortocht

Logo sportschool goederaadSportschool Goederaad in Bodegraven verhuist per 1 september naar de Doortocht 3. Na meer dan 40 jaar gevestigd te zijn geweest aan de Spoorstraat zegt Eric Zwaan, sinds...

 2003 eigenaar van de sportschool, dat het pand inmiddels niet meer voldoet aan de wensen en eisen van een hedendaagse sportschool.

Met het in gebruik nemen van de nieuwe locatie gaat de sportschool beschikken over twee zalen. Alle lessen die worden aangeboden, zijn van Les Mills, marktleider op het gebied van groepsfitness. Daarnaast wordt ook het nog steeds populaire ZUMBA aangeboden en het sportief wandelen.

Op de toekomstige locatie zullen nieuwe faciliteiten aangeboden worden. Ook zullen er flex-werkplekken komen waar wachtende ouders kunnen werken.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties