Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking maar ook af en toe zon.

De ochtend begint met veel zon maar er drijft later meer bewolking over. In de middag is het bewolkt maar later in de  middag en in de avond komt de zon we weer aan te pas. Er staat een matige zuidwestenwind. De temperatuur gaat richting 23°C. In de nacht zijn er brede opklaringen en daalt het kwik naar 14°C. Zondag eerst nog opklaringen maar verder is het voornamelijk bewolkt. Bij een zwakke tot matige zuidwestenwind wordt de temperatuur 23°C.

Foto: St. Groene Hart

mees76

Nu op RPL: RPLFM

Sportschool Goederaad in september naar Doortocht

Logo sportschool goederaadSportschool Goederaad in Bodegraven verhuist per 1 september naar de Doortocht 3. Na meer dan 40 jaar gevestigd te zijn geweest aan de Spoorstraat zegt Eric Zwaan, sinds...

 2003 eigenaar van de sportschool, dat het pand inmiddels niet meer voldoet aan de wensen en eisen van een hedendaagse sportschool.

Met het in gebruik nemen van de nieuwe locatie gaat de sportschool beschikken over twee zalen. Alle lessen die worden aangeboden, zijn van Les Mills, marktleider op het gebied van groepsfitness. Daarnaast wordt ook het nog steeds populaire ZUMBA aangeboden en het sportief wandelen.

Op de toekomstige locatie zullen nieuwe faciliteiten aangeboden worden. Ook zullen er flex-werkplekken komen waar wachtende ouders kunnen werken.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties