Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en wolken

In de ochtend zien we wolken en opklaringen. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot matige zuidenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 16°C. Vannacht is het bewolkt en kan we wat regen vallen. De temperatuur daalt naar 9°C. Maandag start bewolkt. Later in de ochtend en in de middag zien we opklaringen. De zwakke tot matige wind draait naar het noordwesten. De thermometer geeft 14°C.

DSC 0046

 

MBORijnland gestart met Centrum

Logo MBORijnlandHet MBORijnland is samen met gemeenten en zorg- en welzijnsinstellingen gestart met het Centrum voor Innovatief Vakmanschap Welzijn & Zorg. De wereld van welzijn...

en zorg verandert in een rap tempo en er is vraag naar meer en anders opgeleid personeel. Het centrum wil het vliegwiel zijn voor gekwalificeerd personeel dat past bij het nieuwe zorg- en welzijnslandschap. Door samen te werken biedt het organisaties, overheden en onderwijs de kans om doorbraken te realiseren voor het welzijn en de gezondheid van hun lokale burgers.

Bestuursvoorzitter van MBORijnland Otto Jelsma zegt dat de samenwerking in het Centrum voor Innovatief Vakmanschap van groot belang is voor betere en betaalbare welzijn en zorg en samen zijn we een groot lerend netwerk.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties