Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

MBORijnland gestart met Centrum

Logo MBORijnlandHet MBORijnland is samen met gemeenten en zorg- en welzijnsinstellingen gestart met het Centrum voor Innovatief Vakmanschap Welzijn & Zorg. De wereld van welzijn...

en zorg verandert in een rap tempo en er is vraag naar meer en anders opgeleid personeel. Het centrum wil het vliegwiel zijn voor gekwalificeerd personeel dat past bij het nieuwe zorg- en welzijnslandschap. Door samen te werken biedt het organisaties, overheden en onderwijs de kans om doorbraken te realiseren voor het welzijn en de gezondheid van hun lokale burgers.

Bestuursvoorzitter van MBORijnland Otto Jelsma zegt dat de samenwerking in het Centrum voor Innovatief Vakmanschap van groot belang is voor betere en betaalbare welzijn en zorg en samen zijn we een groot lerend netwerk.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties