Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Fris en bewolkt

Vandaag is het bewolkt en kan er ook wat regen vallen. In de avond zien we een paar opklaringen. De vrij krachtige wind is noordwest. Met 15°C is het deze dag erg fris. In de nacht wisselen wolken en zon elkaar af. De temperatuur daalt naar 9°C. Zaterdag drijven wolkenvelden over maar ontstaan er ook opklaringen. De matige wind is noordwest. Het kwik loopt op naar 18°C.

DSC 000622

Nu op RPL: Avicii - For A Better Day

Randweg en uitgaven trending topic in coalitiedebat

Logo Raadszaal Woerden De westelijke randweg en de uitgaven die daar mee gemoeid zijn, domineerden de kritiek van de oppositie tijdens het debat over het coalitieakkoord. Reem Bakker van...

de fractie Bakker maakt zich zorgen over de schuldenpositie van Woerden. Door geplande investeringen wordt die volgens hem alleen maar hoger.

Marieke van Noort van Progressief Woerden zegt dat de coalitie zich rijk rekent met veronderstelde uitkeringen van het Rijk. Als de weg wordt aangelegd en de inkomsten tegenvallen dan gaat dat ten koste van andere zaken. Hendry van Assem van Inwonersbelangen denkt dat het plan voor de Gildeburg alleen maar is ingebracht om D66 te 'pleasen'.

De VVD ziet niets in het aanstellen van ‘duurzaamheidsambassadeurs’. Als dat ambtenaren zijn die mensen moeten overhalen om op andere vormen van energie over te schakelen dan moet ik nog maar zien of dat werkt zegt Florian van Hout van die partij.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties