Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Randweg en uitgaven trending topic in coalitiedebat

Logo Raadszaal Woerden De westelijke randweg en de uitgaven die daar mee gemoeid zijn, domineerden de kritiek van de oppositie tijdens het debat over het coalitieakkoord. Reem Bakker van...

de fractie Bakker maakt zich zorgen over de schuldenpositie van Woerden. Door geplande investeringen wordt die volgens hem alleen maar hoger.

Marieke van Noort van Progressief Woerden zegt dat de coalitie zich rijk rekent met veronderstelde uitkeringen van het Rijk. Als de weg wordt aangelegd en de inkomsten tegenvallen dan gaat dat ten koste van andere zaken. Hendry van Assem van Inwonersbelangen denkt dat het plan voor de Gildeburg alleen maar is ingebracht om D66 te 'pleasen'.

De VVD ziet niets in het aanstellen van ‘duurzaamheidsambassadeurs’. Als dat ambtenaren zijn die mensen moeten overhalen om op andere vormen van energie over te schakelen dan moet ik nog maar zien of dat werkt zegt Florian van Hout van die partij.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties