Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking maar ook af en toe zon.

De ochtend begint met veel zon maar er drijft later meer bewolking over. In de middag is het bewolkt maar later in de  middag en in de avond komt de zon we weer aan te pas. Er staat een matige zuidwestenwind. De temperatuur gaat richting 23°C. In de nacht zijn er brede opklaringen en daalt het kwik naar 14°C. Zondag eerst nog opklaringen maar verder is het voornamelijk bewolkt. Bij een zwakke tot matige zuidwestenwind wordt de temperatuur 23°C.

Foto: St. Groene Hart

mees76

Nu op RPL: RPLFM

Randweg en uitgaven trending topic in coalitiedebat

Logo Raadszaal Woerden De westelijke randweg en de uitgaven die daar mee gemoeid zijn, domineerden de kritiek van de oppositie tijdens het debat over het coalitieakkoord. Reem Bakker van...

de fractie Bakker maakt zich zorgen over de schuldenpositie van Woerden. Door geplande investeringen wordt die volgens hem alleen maar hoger.

Marieke van Noort van Progressief Woerden zegt dat de coalitie zich rijk rekent met veronderstelde uitkeringen van het Rijk. Als de weg wordt aangelegd en de inkomsten tegenvallen dan gaat dat ten koste van andere zaken. Hendry van Assem van Inwonersbelangen denkt dat het plan voor de Gildeburg alleen maar is ingebracht om D66 te 'pleasen'.

De VVD ziet niets in het aanstellen van ‘duurzaamheidsambassadeurs’. Als dat ambtenaren zijn die mensen moeten overhalen om op andere vormen van energie over te schakelen dan moet ik nog maar zien of dat werkt zegt Florian van Hout van die partij.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties