Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en wolken

In de ochtend zien we wolken en opklaringen. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot matige zuidenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 16°C. Vannacht is het bewolkt en kan we wat regen vallen. De temperatuur daalt naar 9°C. Maandag start bewolkt. Later in de ochtend en in de middag zien we opklaringen. De zwakke tot matige wind draait naar het noordwesten. De thermometer geeft 14°C.

DSC 0046

 

Randweg en uitgaven trending topic in coalitiedebat

Logo Raadszaal Woerden De westelijke randweg en de uitgaven die daar mee gemoeid zijn, domineerden de kritiek van de oppositie tijdens het debat over het coalitieakkoord. Reem Bakker van...

de fractie Bakker maakt zich zorgen over de schuldenpositie van Woerden. Door geplande investeringen wordt die volgens hem alleen maar hoger.

Marieke van Noort van Progressief Woerden zegt dat de coalitie zich rijk rekent met veronderstelde uitkeringen van het Rijk. Als de weg wordt aangelegd en de inkomsten tegenvallen dan gaat dat ten koste van andere zaken. Hendry van Assem van Inwonersbelangen denkt dat het plan voor de Gildeburg alleen maar is ingebracht om D66 te 'pleasen'.

De VVD ziet niets in het aanstellen van ‘duurzaamheidsambassadeurs’. Als dat ambtenaren zijn die mensen moeten overhalen om op andere vormen van energie over te schakelen dan moet ik nog maar zien of dat werkt zegt Florian van Hout van die partij.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties