Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Fris en bewolkt

Vandaag is het bewolkt en kan er ook wat regen vallen. In de avond zien we een paar opklaringen. De vrij krachtige wind is noordwest. Met 15°C is het deze dag erg fris. In de nacht wisselen wolken en zon elkaar af. De temperatuur daalt naar 9°C. Zaterdag drijven wolkenvelden over maar ontstaan er ook opklaringen. De matige wind is noordwest. Het kwik loopt op naar 18°C.

DSC 000622

Nu op RPL: Avicii - For A Better Day

Constructief debat coalitieakkoord

Logo Job van Meijeren Er is een constructief debat gevoerd over het coalitieakkoord. Dat zegt fractievoorzitter van de grootste coalitiepartij Job van Meijeren na afloop. Volgens Van Meijeren wordt een...

groot deel van het akkoord door de gemeenteraad gedragen. Van de uitspraak door sommige partijen dat op gebied van de westelijke een verkiezingsbelofte is gebroken omdat niet de hele weg wordt aangelegd maar mogelijk alleen een brug, neemt hij afstand.

Met de bouw van een brug wil de coalitie de verkeersproblemen aan de westkant van Woerden juist oplossen en daarmee wordt volgens Van Meijeren juist een verkiezingsbelofte nagekomen. Daarnaast wordt bekeken of het doortrekken van de Molendijk bij Nieuwerbrug een oplossing kan betekenen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties