Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking maar ook af en toe zon.

De ochtend begint met veel zon maar er drijft later meer bewolking over. In de middag is het bewolkt maar later in de  middag en in de avond komt de zon we weer aan te pas. Er staat een matige zuidwestenwind. De temperatuur gaat richting 23°C. In de nacht zijn er brede opklaringen en daalt het kwik naar 14°C. Zondag eerst nog opklaringen maar verder is het voornamelijk bewolkt. Bij een zwakke tot matige zuidwestenwind wordt de temperatuur 23°C.

Foto: St. Groene Hart

mees76

Nu op RPL: RPLFM

Constructief debat coalitieakkoord

Logo Job van Meijeren Er is een constructief debat gevoerd over het coalitieakkoord. Dat zegt fractievoorzitter van de grootste coalitiepartij Job van Meijeren na afloop. Volgens Van Meijeren wordt een...

groot deel van het akkoord door de gemeenteraad gedragen. Van de uitspraak door sommige partijen dat op gebied van de westelijke een verkiezingsbelofte is gebroken omdat niet de hele weg wordt aangelegd maar mogelijk alleen een brug, neemt hij afstand.

Met de bouw van een brug wil de coalitie de verkeersproblemen aan de westkant van Woerden juist oplossen en daarmee wordt volgens Van Meijeren juist een verkiezingsbelofte nagekomen. Daarnaast wordt bekeken of het doortrekken van de Molendijk bij Nieuwerbrug een oplossing kan betekenen.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties