Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Constructief debat coalitieakkoord

Logo Job van Meijeren Er is een constructief debat gevoerd over het coalitieakkoord. Dat zegt fractievoorzitter van de grootste coalitiepartij Job van Meijeren na afloop. Volgens Van Meijeren wordt een...

groot deel van het akkoord door de gemeenteraad gedragen. Van de uitspraak door sommige partijen dat op gebied van de westelijke een verkiezingsbelofte is gebroken omdat niet de hele weg wordt aangelegd maar mogelijk alleen een brug, neemt hij afstand.

Met de bouw van een brug wil de coalitie de verkeersproblemen aan de westkant van Woerden juist oplossen en daarmee wordt volgens Van Meijeren juist een verkiezingsbelofte nagekomen. Daarnaast wordt bekeken of het doortrekken van de Molendijk bij Nieuwerbrug een oplossing kan betekenen.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties