Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zon en wolken

In de ochtend zien we wolken en opklaringen. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot matige zuidenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 16°C. Vannacht is het bewolkt en kan we wat regen vallen. De temperatuur daalt naar 9°C. Maandag start bewolkt. Later in de ochtend en in de middag zien we opklaringen. De zwakke tot matige wind draait naar het noordwesten. De thermometer geeft 14°C.

DSC 0046

 

Constructief debat coalitieakkoord

Logo Job van Meijeren Er is een constructief debat gevoerd over het coalitieakkoord. Dat zegt fractievoorzitter van de grootste coalitiepartij Job van Meijeren na afloop. Volgens Van Meijeren wordt een...

groot deel van het akkoord door de gemeenteraad gedragen. Van de uitspraak door sommige partijen dat op gebied van de westelijke een verkiezingsbelofte is gebroken omdat niet de hele weg wordt aangelegd maar mogelijk alleen een brug, neemt hij afstand.

Met de bouw van een brug wil de coalitie de verkeersproblemen aan de westkant van Woerden juist oplossen en daarmee wordt volgens Van Meijeren juist een verkiezingsbelofte nagekomen. Daarnaast wordt bekeken of het doortrekken van de Molendijk bij Nieuwerbrug een oplossing kan betekenen.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties