Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Sneeuw

Vandaag is het bewolkt en op de nadering van een front gaat het in de loop van de ochtend licht sneeuwen.In de loop van de middag wordt het droog. Er staat een matige zuidenwind. In de middag komt het kwik nog even boven het vriespunt uit. Vannacht is het bewolkt en kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar -2°C. Woensdag is het bewolkt en in de middag kan er nog een opklaringen voorkomen. De zwakke wind draait naar het oosten. In de middag geeft de thermometer 1°C aan.

Foto: De Groene wereld met wat sneeuw

meesj580

Scholieren voerden campagne afvalscheiding

Logo Plastic ContainerRuim 400 leerlingen van 17 basisscholen uit Bodegraven-Reeuwijk, Gouda en Waddinxveen hebben dit schooljaar campagne gevoerd voor afvalscheiding. Ze deden mee aan...

het project afvalvrije school en hielden de omgeving van hun schoolgebouw zwerfafvalvrij. Tegelijkertijd werd gestart met de gescheiden inzameling van GFT, papier en PMD in de klassen.

Scholen willen duurzaamheid concreet en tastbaar maken en leerlingen bewust maken van het feit dat afval in de meeste gevallen als grondstof te gebruiken is.

Foto: RTV Bodegraven
afvalvrije school

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties