Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Iets rustiger

Vandaag is het iets rustiger in de atmosfeer dan gisteren. Het is wisselend bewolkt er vallen enkele buien. In de middag ontstaan er opklaringen. De matige en eerst nog vrij krachtige wind is west tot noordwest. Vanmiddag geeft de thermometer 10°C aan. in de nacht wisselen wolken en opklaringen elkaar af en daarnaast valt er een enkele bui. De temperatuur daalt naar 4°C. Maandag zien we naast de wolken ook de zon. In de ochtend kan er nog een bui vallen. De matige wind is noordwest. Het kwik loopt in de middag op  naar 8°C.

Foto: Anno Visser

meesj2497

Hondenfokkerij nog steeds in bedrijf

Logo Dierenasiel3Niet alle teckels van de fokkerij in Woerden waar zaterdag een inval werd gedaan, zijn in beslag genomen wegens verwaarlozing. Dat zegt de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit...

(NVWA) in een bericht op RTV Utrecht. Dat betekent ook dat de fokkerij aan het Breeveld nog in bedrijf is. De Partij voor de Dieren heeft Kamervragen aangekondigd. De partij is boos dat de fokker gewoon mag doorgaan met het bedrijf.

De woordvoerder van de NVWA zegt: "We kunnen alleen de honden weghalen waarvan we kunnen aantonen dat de papieren niet op orde zijn, waardoor we niet weten of ze ingeënt zijn. Of honden waarvan we zien dat ze slecht onderhouden zijn doordat ze bijvoorbeeld te weinig eten of te weinig drinken krijgen."

Zoeken

De ijsbaan live

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties