RPL Actueel

 

Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Steeds warmer

In de ochtend is het zonnig en staat er maar weinig wind. In de middag ontstaan stapelwolken. De zwakke wind is west. De temperatuur gaat richting 30°C. In de avond zon en tot middernacht een temperatuur van boven de 20°C. In de nacht is het helder en zakt het kwik niet veel verder dan 17°C. Dinsdag is het eveneens zonnig behoudens een paar stapelwolken. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. Met 31°C is het tropisch warm.

meesj2262

 

Nu op RPL: Armin Van Buuren ft. James Newman - Therapy

Afval omgekeerd inzamelen

Logo KlikoDe gemeente Stichtse Vecht gaat het afval omgekeerd inzamelen. Dit doet de gemeente door gerecycled afval op te halen en het restafval moet dan zelf in een afvalcontainer...

gegooid worden. Om het de inwoners gemakkelijker te maken, wordt de restafvalcontainer vervangen door een afvalbak voor plastic, blik en drankkartons. Zo hoeft er minder restafval verbrand te worden.

De gemeente organiseert hiervoor speciale inloopbijeenkomsten om deze nieuwe manier van afval inzamelen uit te leggen en om met u praten over de locaties van de ondergrondse restafvalcontainers.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties