Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Fris weer

Vandaag zijn er zonnige momenten maar drijven er ook wolken over. In de middag is er steeds meer bewolking en tegen de avond en in de avond gaat het regenen. Er staat een matige westenwind. Het kwik komt niet veel verder dan 16°C. In de nacht valt er eveneens regen en daalt de temperatuur naar 10°C. Zondag trekt een front over. Dat betekent bewolkt weer en perioden met regen. De matige  wind wordt noord. Met 14°C is het fris.

Foto: Mees met dikke wolkenpartijen

meesj2349

Afval omgekeerd inzamelen

Logo KlikoDe gemeente Stichtse Vecht gaat het afval omgekeerd inzamelen. Dit doet de gemeente door gerecycled afval op te halen en het restafval moet dan zelf in een afvalcontainer...

gegooid worden. Om het de inwoners gemakkelijker te maken, wordt de restafvalcontainer vervangen door een afvalbak voor plastic, blik en drankkartons. Zo hoeft er minder restafval verbrand te worden.

De gemeente organiseert hiervoor speciale inloopbijeenkomsten om deze nieuwe manier van afval inzamelen uit te leggen en om met u praten over de locaties van de ondergrondse restafvalcontainers.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties