Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

In de ochtend is het wisselend bewolkt maar de opklaringen worden breder. Er kan nog een bui vallen. De zuidwestenwind is matig en neemt later op de dag toe tot vrij krachtig. In de middag zien we zonnige perioden. Het kwik loopt op naar 13°C. De nacht verloopt vrij helder bij een minimum temperatuur van 6°C. Woensdag een afwisseling van wolken en brede opklaringen. De matige wind is dan zuid. De thermometer geeft in de middag 13°C aan.

Foto: Tonnie Morsink

meesj2460

Afval omgekeerd inzamelen

Logo KlikoDe gemeente Stichtse Vecht gaat het afval omgekeerd inzamelen. Dit doet de gemeente door gerecycled afval op te halen en het restafval moet dan zelf in een afvalcontainer...

gegooid worden. Om het de inwoners gemakkelijker te maken, wordt de restafvalcontainer vervangen door een afvalbak voor plastic, blik en drankkartons. Zo hoeft er minder restafval verbrand te worden.

De gemeente organiseert hiervoor speciale inloopbijeenkomsten om deze nieuwe manier van afval inzamelen uit te leggen en om met u praten over de locaties van de ondergrondse restafvalcontainers.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties