RPL Actueel

 

Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Steeds warmer

In de ochtend is het zonnig en staat er maar weinig wind. In de middag ontstaan stapelwolken. De zwakke wind is west. De temperatuur gaat richting 30°C. In de avond zon en tot middernacht een temperatuur van boven de 20°C. In de nacht is het helder en zakt het kwik niet veel verder dan 17°C. Dinsdag is het eveneens zonnig behoudens een paar stapelwolken. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. Met 31°C is het tropisch warm.

meesj2262

 

Nu op RPL: David Bowie & Mick Jagger - Dancing In The Street

Stadsorganist voor IJsselstein

Logo PianoIn IJsselstein wordt tijdens het zomerorgelconcert aanstaande zaterdag de nieuwe stadsorganist Gerrit Christiaan de Gier benoemd. De benoeming zal uitgevoerd worden door wethouder...

Peter Dekker in de Oude St. Nicolaaskerk. Tijdens het zomerconcert speelt de Gier onder andere werken van Bach en Purcell spelen. Steeds meer Nederlandse steden zijn zich bewust van het belang van cultureel erfgoed zoals monumentale orgels.

IJsselstein telt drie orgels binnen haar muren: het Van Vulpen-orgel in de Oude of Nicolaaskerk, het Maarschalkerweerd-orgel in de St. Nicolaasbasiliek en het Berg & Van der Wendt-orgel in de Ontmoetingskerk.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties