Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Fris weer

Vandaag zijn er zonnige momenten maar drijven er ook wolken over. In de middag is er steeds meer bewolking en tegen de avond en in de avond gaat het regenen. Er staat een matige westenwind. Het kwik komt niet veel verder dan 16°C. In de nacht valt er eveneens regen en daalt de temperatuur naar 10°C. Zondag trekt een front over. Dat betekent bewolkt weer en perioden met regen. De matige  wind wordt noord. Met 14°C is het fris.

Foto: Mees met dikke wolkenpartijen

meesj2349

Stadsorganist voor IJsselstein

Logo PianoIn IJsselstein wordt tijdens het zomerorgelconcert aanstaande zaterdag de nieuwe stadsorganist Gerrit Christiaan de Gier benoemd. De benoeming zal uitgevoerd worden door wethouder...

Peter Dekker in de Oude St. Nicolaaskerk. Tijdens het zomerconcert speelt de Gier onder andere werken van Bach en Purcell spelen. Steeds meer Nederlandse steden zijn zich bewust van het belang van cultureel erfgoed zoals monumentale orgels.

IJsselstein telt drie orgels binnen haar muren: het Van Vulpen-orgel in de Oude of Nicolaaskerk, het Maarschalkerweerd-orgel in de St. Nicolaasbasiliek en het Berg & Van der Wendt-orgel in de Ontmoetingskerk.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties