Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Fris weer

Vandaag zijn er zonnige momenten maar drijven er ook wolken over. In de middag is er steeds meer bewolking en tegen de avond en in de avond gaat het regenen. Er staat een matige westenwind. Het kwik komt niet veel verder dan 16°C. In de nacht valt er eveneens regen en daalt de temperatuur naar 10°C. Zondag trekt een front over. Dat betekent bewolkt weer en perioden met regen. De matige  wind wordt noord. Met 14°C is het fris.

Foto: Mees met dikke wolkenpartijen

meesj2349

Tijdelijke verkeersmaatregelen De Strook

Logo Plassenschap Loosdrecht e oIn Maarssen zijn in het komende weekend tijdelijke verkeersmaatregelen van kracht rondom het recreatieterrein De Strook. Gemeente Stichtse Vecht vraagt...

bezoekers van De Strook daarom per fiets te komen.

In verband met het mooie weer en de verwachte toestroom van recreanten zullen er waarschijnlijk onvoldoende parkeerplaatsen beschikbaar zijn. De Nieuweweg wordt zaterdag en zondag eenrichtingsverkeer zodat er aan twee zijden van deze weg geparkeerd mag worden. Ook zijn er diverse aanvullende verkeersmaatregelen genomen om de verwachte drukte in goede banen te leiden.

Verkeersregelaars worden ingezet om het tijdelijk eenrichtingsverkeer te reguleren en ervoor te zorgen dat auto’s de doorgang open houden.

Foto: RTV Stichtse Vecht
de strrook

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties