RPL Actueel

 

Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Steeds warmer

In de ochtend is het zonnig en staat er maar weinig wind. In de middag ontstaan stapelwolken. De zwakke wind is west. De temperatuur gaat richting 30°C. In de avond zon en tot middernacht een temperatuur van boven de 20°C. In de nacht is het helder en zakt het kwik niet veel verder dan 17°C. Dinsdag is het eveneens zonnig behoudens een paar stapelwolken. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. Met 31°C is het tropisch warm.

meesj2262

 

Nu op RPL: R. Kelly - Gotham City

Tijdelijke verkeersmaatregelen De Strook

Logo Plassenschap Loosdrecht e oIn Maarssen zijn in het komende weekend tijdelijke verkeersmaatregelen van kracht rondom het recreatieterrein De Strook. Gemeente Stichtse Vecht vraagt...

bezoekers van De Strook daarom per fiets te komen.

In verband met het mooie weer en de verwachte toestroom van recreanten zullen er waarschijnlijk onvoldoende parkeerplaatsen beschikbaar zijn. De Nieuweweg wordt zaterdag en zondag eenrichtingsverkeer zodat er aan twee zijden van deze weg geparkeerd mag worden. Ook zijn er diverse aanvullende verkeersmaatregelen genomen om de verwachte drukte in goede banen te leiden.

Verkeersregelaars worden ingezet om het tijdelijk eenrichtingsverkeer te reguleren en ervoor te zorgen dat auto’s de doorgang open houden.

Foto: RTV Stichtse Vecht
de strrook

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties