Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

In de ochtend is het wisselend bewolkt maar de opklaringen worden breder. Er kan nog een bui vallen. De zuidwestenwind is matig en neemt later op de dag toe tot vrij krachtig. In de middag zien we zonnige perioden. Het kwik loopt op naar 13°C. De nacht verloopt vrij helder bij een minimum temperatuur van 6°C. Woensdag een afwisseling van wolken en brede opklaringen. De matige wind is dan zuid. De thermometer geeft in de middag 13°C aan.

Foto: Tonnie Morsink

meesj2460

Tijdelijke verkeersmaatregelen De Strook

Logo Plassenschap Loosdrecht e oIn Maarssen zijn in het komende weekend tijdelijke verkeersmaatregelen van kracht rondom het recreatieterrein De Strook. Gemeente Stichtse Vecht vraagt...

bezoekers van De Strook daarom per fiets te komen.

In verband met het mooie weer en de verwachte toestroom van recreanten zullen er waarschijnlijk onvoldoende parkeerplaatsen beschikbaar zijn. De Nieuweweg wordt zaterdag en zondag eenrichtingsverkeer zodat er aan twee zijden van deze weg geparkeerd mag worden. Ook zijn er diverse aanvullende verkeersmaatregelen genomen om de verwachte drukte in goede banen te leiden.

Verkeersregelaars worden ingezet om het tijdelijk eenrichtingsverkeer te reguleren en ervoor te zorgen dat auto’s de doorgang open houden.

Foto: RTV Stichtse Vecht
de strrook

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties