Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

In de ochtend is het wisselend bewolkt maar de opklaringen worden breder. Er kan nog een bui vallen. De zuidwestenwind is matig en neemt later op de dag toe tot vrij krachtig. In de middag zien we zonnige perioden. Het kwik loopt op naar 13°C. De nacht verloopt vrij helder bij een minimum temperatuur van 6°C. Woensdag een afwisseling van wolken en brede opklaringen. De matige wind is dan zuid. De thermometer geeft in de middag 13°C aan.

Foto: Tonnie Morsink

meesj2460

LijstvanderDoes heeft nieuw bestuur

Logo LijstvanderDoesOp de algemene ledenvergadering van LijstvanderDoes deze week zijn drie nieuwe bestuursleden aangetreden. Dit was noodzakelijk doordat de voormalige voorzitter Arthur Bolderdijk...

wethouder is geworden en twee andere bestuursleden door drukke werkzaamheden hun termijn niet hebben verlengd. Het nieuwe bestuur bestaat nu uit Jan Bulk, voorzitter, Wick Vinkenburg, secretaris, Henk de Jong, penningmeester, en Anno Visser die is herbenoemd, algemene zaken en public relations.

De lokale coalitiepartij laat weten blij te zijn met het nieuwe bestuur en tezamen met de nieuwe uitgebreide fractie de toekomst met veel vertrouwen tegemoet te gaan.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties