Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Fris weer

Vandaag zijn er zonnige momenten maar drijven er ook wolken over. In de middag is er steeds meer bewolking en tegen de avond en in de avond gaat het regenen. Er staat een matige westenwind. Het kwik komt niet veel verder dan 16°C. In de nacht valt er eveneens regen en daalt de temperatuur naar 10°C. Zondag trekt een front over. Dat betekent bewolkt weer en perioden met regen. De matige  wind wordt noord. Met 14°C is het fris.

Foto: Mees met dikke wolkenpartijen

meesj2349

LijstvanderDoes heeft nieuw bestuur

Logo LijstvanderDoesOp de algemene ledenvergadering van LijstvanderDoes deze week zijn drie nieuwe bestuursleden aangetreden. Dit was noodzakelijk doordat de voormalige voorzitter Arthur Bolderdijk...

wethouder is geworden en twee andere bestuursleden door drukke werkzaamheden hun termijn niet hebben verlengd. Het nieuwe bestuur bestaat nu uit Jan Bulk, voorzitter, Wick Vinkenburg, secretaris, Henk de Jong, penningmeester, en Anno Visser die is herbenoemd, algemene zaken en public relations.

De lokale coalitiepartij laat weten blij te zijn met het nieuwe bestuur en tezamen met de nieuwe uitgebreide fractie de toekomst met veel vertrouwen tegemoet te gaan.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties