RPL Actueel

 

Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Steeds warmer

In de ochtend is het zonnig en staat er maar weinig wind. In de middag ontstaan stapelwolken. De zwakke wind is west. De temperatuur gaat richting 30°C. In de avond zon en tot middernacht een temperatuur van boven de 20°C. In de nacht is het helder en zakt het kwik niet veel verder dan 17°C. Dinsdag is het eveneens zonnig behoudens een paar stapelwolken. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. Met 31°C is het tropisch warm.

meesj2262

 

Nu op RPL: NOS RADIONIEUWS

LijstvanderDoes heeft nieuw bestuur

Logo LijstvanderDoesOp de algemene ledenvergadering van LijstvanderDoes deze week zijn drie nieuwe bestuursleden aangetreden. Dit was noodzakelijk doordat de voormalige voorzitter Arthur Bolderdijk...

wethouder is geworden en twee andere bestuursleden door drukke werkzaamheden hun termijn niet hebben verlengd. Het nieuwe bestuur bestaat nu uit Jan Bulk, voorzitter, Wick Vinkenburg, secretaris, Henk de Jong, penningmeester, en Anno Visser die is herbenoemd, algemene zaken en public relations.

De lokale coalitiepartij laat weten blij te zijn met het nieuwe bestuur en tezamen met de nieuwe uitgebreide fractie de toekomst met veel vertrouwen tegemoet te gaan.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties