Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig lente weer

Een hogedrukgebied bepaalt ons weer de komende dagen. Er is vandaag veel ruimte voor de zon. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Vanmiddag wordt het 12°C. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt even onder het vriespunt. Ook zondag is het zonnig weer. De zwakke wind komt uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 13°C.

Foto: Mees en veel ruimte voor de zon

mees697

AH IJsselstein weer open

Logo AH Albert HeijnDe Albert Heijn supermarkt in het centrum van IJsselstein heeft de deuren weer geopend. Zaterdag vloog een vrachtwagen met voorraad in brand bij het inparkeren waardoor de supermarkt...

flinke schade heeft opgelopen. Door de brandende vrachtwagen moest niet alleen de supermarkt maar ook de nabijgelegen woningen, een theater en het gemeentehuis van IJsselstein worden ontruimd. Vermoedelijk is kortsluiting de oorzaak van de brand, zegt directeur Chris Beezemer van transporteur Post-Kogeko in het AD.

De chauffeur is erg geschrokken en krijgt nazorg. Hij heeft nog geprobeerd het vuur te blussen, maar er was geen houden meer aan, aldus Beezemer. Een expert doet verder onderzoek naar de oorzaak van de brand.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties