Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Fris weer

Vandaag zijn er zonnige momenten maar drijven er ook wolken over. In de middag is er steeds meer bewolking en tegen de avond en in de avond gaat het regenen. Er staat een matige westenwind. Het kwik komt niet veel verder dan 16°C. In de nacht valt er eveneens regen en daalt de temperatuur naar 10°C. Zondag trekt een front over. Dat betekent bewolkt weer en perioden met regen. De matige  wind wordt noord. Met 14°C is het fris.

Foto: Mees met dikke wolkenpartijen

meesj2349

AH IJsselstein weer open

Logo AH Albert HeijnDe Albert Heijn supermarkt in het centrum van IJsselstein heeft de deuren weer geopend. Zaterdag vloog een vrachtwagen met voorraad in brand bij het inparkeren waardoor de supermarkt...

flinke schade heeft opgelopen. Door de brandende vrachtwagen moest niet alleen de supermarkt maar ook de nabijgelegen woningen, een theater en het gemeentehuis van IJsselstein worden ontruimd. Vermoedelijk is kortsluiting de oorzaak van de brand, zegt directeur Chris Beezemer van transporteur Post-Kogeko in het AD.

De chauffeur is erg geschrokken en krijgt nazorg. Hij heeft nog geprobeerd het vuur te blussen, maar er was geen houden meer aan, aldus Beezemer. Een expert doet verder onderzoek naar de oorzaak van de brand.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties