Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Flink wat zon

Er is vandaag ruimte voor de zon en daarnaast trekt er sluierbewolking over. De zwakke tot soms matige wind komt uit het zuiden. Vanmiddag geeft de thermometer 13°C aan. In de avond en nacht is het helder en daalt de temperatuur nar 3°C. Donderdag begint mogelijk met mist maar verder verloopt de dag zonnig. De zwakke wind wordt zuidoost. Met 13°C is het even zacht als vandaag.

Foto: Tonnie Morsink een goed begin van de dag

meesj2452

AH IJsselstein weer open

Logo AH Albert HeijnDe Albert Heijn supermarkt in het centrum van IJsselstein heeft de deuren weer geopend. Zaterdag vloog een vrachtwagen met voorraad in brand bij het inparkeren waardoor de supermarkt...

flinke schade heeft opgelopen. Door de brandende vrachtwagen moest niet alleen de supermarkt maar ook de nabijgelegen woningen, een theater en het gemeentehuis van IJsselstein worden ontruimd. Vermoedelijk is kortsluiting de oorzaak van de brand, zegt directeur Chris Beezemer van transporteur Post-Kogeko in het AD.

De chauffeur is erg geschrokken en krijgt nazorg. Hij heeft nog geprobeerd het vuur te blussen, maar er was geen houden meer aan, aldus Beezemer. Een expert doet verder onderzoek naar de oorzaak van de brand.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties