RPL Actueel

 

Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Steeds warmer

In de ochtend is het zonnig en staat er maar weinig wind. In de middag ontstaan stapelwolken. De zwakke wind is west. De temperatuur gaat richting 30°C. In de avond zon en tot middernacht een temperatuur van boven de 20°C. In de nacht is het helder en zakt het kwik niet veel verder dan 17°C. Dinsdag is het eveneens zonnig behoudens een paar stapelwolken. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. Met 31°C is het tropisch warm.

meesj2262

 

Nu op RPL: R. Kelly - Gotham City

AH IJsselstein weer open

Logo AH Albert HeijnDe Albert Heijn supermarkt in het centrum van IJsselstein heeft de deuren weer geopend. Zaterdag vloog een vrachtwagen met voorraad in brand bij het inparkeren waardoor de supermarkt...

flinke schade heeft opgelopen. Door de brandende vrachtwagen moest niet alleen de supermarkt maar ook de nabijgelegen woningen, een theater en het gemeentehuis van IJsselstein worden ontruimd. Vermoedelijk is kortsluiting de oorzaak van de brand, zegt directeur Chris Beezemer van transporteur Post-Kogeko in het AD.

De chauffeur is erg geschrokken en krijgt nazorg. Hij heeft nog geprobeerd het vuur te blussen, maar er was geen houden meer aan, aldus Beezemer. Een expert doet verder onderzoek naar de oorzaak van de brand.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties