Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

In de ochtend is het wisselend bewolkt maar de opklaringen worden breder. Er kan nog een bui vallen. De zuidwestenwind is matig en neemt later op de dag toe tot vrij krachtig. In de middag zien we zonnige perioden. Het kwik loopt op naar 13°C. De nacht verloopt vrij helder bij een minimum temperatuur van 6°C. Woensdag een afwisseling van wolken en brede opklaringen. De matige wind is dan zuid. De thermometer geeft in de middag 13°C aan.

Foto: Tonnie Morsink

meesj2460

Gebruikswijzer textielafval op gemeentesite

Logo Textiel inzamelingDe gemeente Woerden heeft op haar website aanwijzingen gezet voor het inleveren van textiel. Van al het ingezamelde textiel wordt 95% hergebruikt. Het verbranden van...

restafval kost geld, betekent een verlies aan grondstoffen en is daarmee belastend voor het milieu. Schone, versleten of kapotte kleding wordt onder andere hergebruikt als grondstof voor dekens, isolatiemateriaal, poetsdoeken en zelfs nieuwe kleding.

Er staan in de gemeente Woerden op meerdere locaties textielcontainers. Textiel kunt u ook inleveren bij de Milieustraat. In de textielcontainers mogen onder andere oude schoenen, riemen, tassen, knuffels en verder kleding en huishoudtextiel. Er mogen geen met olie of verf besmeurde kleding, vloerbedekking, kussens of dekbedden in.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties