RPL Actueel

 

Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Steeds warmer

In de ochtend is het zonnig en staat er maar weinig wind. In de middag ontstaan stapelwolken. De zwakke wind is west. De temperatuur gaat richting 30°C. In de avond zon en tot middernacht een temperatuur van boven de 20°C. In de nacht is het helder en zakt het kwik niet veel verder dan 17°C. Dinsdag is het eveneens zonnig behoudens een paar stapelwolken. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. Met 31°C is het tropisch warm.

meesj2262

 

Nu op RPL: Armin Van Buuren ft. James Newman - Therapy

Gebruikswijzer textielafval op gemeentesite

Logo Textiel inzamelingDe gemeente Woerden heeft op haar website aanwijzingen gezet voor het inleveren van textiel. Van al het ingezamelde textiel wordt 95% hergebruikt. Het verbranden van...

restafval kost geld, betekent een verlies aan grondstoffen en is daarmee belastend voor het milieu. Schone, versleten of kapotte kleding wordt onder andere hergebruikt als grondstof voor dekens, isolatiemateriaal, poetsdoeken en zelfs nieuwe kleding.

Er staan in de gemeente Woerden op meerdere locaties textielcontainers. Textiel kunt u ook inleveren bij de Milieustraat. In de textielcontainers mogen onder andere oude schoenen, riemen, tassen, knuffels en verder kleding en huishoudtextiel. Er mogen geen met olie of verf besmeurde kleding, vloerbedekking, kussens of dekbedden in.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties