Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Fris weer

Vandaag zijn er zonnige momenten maar drijven er ook wolken over. In de middag is er steeds meer bewolking en tegen de avond en in de avond gaat het regenen. Er staat een matige westenwind. Het kwik komt niet veel verder dan 16°C. In de nacht valt er eveneens regen en daalt de temperatuur naar 10°C. Zondag trekt een front over. Dat betekent bewolkt weer en perioden met regen. De matige  wind wordt noord. Met 14°C is het fris.

Foto: Mees met dikke wolkenpartijen

meesj2349

Gebruikswijzer textielafval op gemeentesite

Logo Textiel inzamelingDe gemeente Woerden heeft op haar website aanwijzingen gezet voor het inleveren van textiel. Van al het ingezamelde textiel wordt 95% hergebruikt. Het verbranden van...

restafval kost geld, betekent een verlies aan grondstoffen en is daarmee belastend voor het milieu. Schone, versleten of kapotte kleding wordt onder andere hergebruikt als grondstof voor dekens, isolatiemateriaal, poetsdoeken en zelfs nieuwe kleding.

Er staan in de gemeente Woerden op meerdere locaties textielcontainers. Textiel kunt u ook inleveren bij de Milieustraat. In de textielcontainers mogen onder andere oude schoenen, riemen, tassen, knuffels en verder kleding en huishoudtextiel. Er mogen geen met olie of verf besmeurde kleding, vloerbedekking, kussens of dekbedden in.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties