Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig lente weer

Een hogedrukgebied bepaalt ons weer de komende dagen. Er is vandaag veel ruimte voor de zon. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Vanmiddag wordt het 12°C. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt even onder het vriespunt. Ook zondag is het zonnig weer. De zwakke wind komt uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 13°C.

Foto: Mees en veel ruimte voor de zon

mees697

Gebruikswijzer textielafval op gemeentesite

Logo Textiel inzamelingDe gemeente Woerden heeft op haar website aanwijzingen gezet voor het inleveren van textiel. Van al het ingezamelde textiel wordt 95% hergebruikt. Het verbranden van...

restafval kost geld, betekent een verlies aan grondstoffen en is daarmee belastend voor het milieu. Schone, versleten of kapotte kleding wordt onder andere hergebruikt als grondstof voor dekens, isolatiemateriaal, poetsdoeken en zelfs nieuwe kleding.

Er staan in de gemeente Woerden op meerdere locaties textielcontainers. Textiel kunt u ook inleveren bij de Milieustraat. In de textielcontainers mogen onder andere oude schoenen, riemen, tassen, knuffels en verder kleding en huishoudtextiel. Er mogen geen met olie of verf besmeurde kleding, vloerbedekking, kussens of dekbedden in.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties