Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Flink wat zon

Er is vandaag ruimte voor de zon en daarnaast trekt er sluierbewolking over. De zwakke tot soms matige wind komt uit het zuiden. Vanmiddag geeft de thermometer 13°C aan. In de avond en nacht is het helder en daalt de temperatuur nar 3°C. Donderdag begint mogelijk met mist maar verder verloopt de dag zonnig. De zwakke wind wordt zuidoost. Met 13°C is het even zacht als vandaag.

Foto: Tonnie Morsink een goed begin van de dag

meesj2452

Jongens bedreigen buschauffeur met keukenmes

Logo Politie12De politie in De Ronde Venen heeft deze week twee minderjarige jongens aangehouden die een buschauffeur hadden bedreigd met een keukenmes. De tieners deden dat omdat ze...

gratis mee wilden rijden met de bus. De buschauffeur stond dat niet toe waarna de jongens het keukenmes tevoorschijn haalden. De chauffeur sloeg direct alarm door op zijn alarmknop te drukken, waarop de jongens er vandoor gingen.

De politie liet vervolgens een Burgernetmelding uitgaan met de signalementen van beide jongens. Dankzij een oplettende burger konden beide jongens korte tijd later worden aangehouden voor de bedreiging, schrijft de politie op Facebook.

Achteraf bleek dat de jongens minderjarig waren en beide hadden een middelgroot keukenmes bij zich.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties