Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Fris weer

Vandaag zijn er zonnige momenten maar drijven er ook wolken over. In de middag is er steeds meer bewolking en tegen de avond en in de avond gaat het regenen. Er staat een matige westenwind. Het kwik komt niet veel verder dan 16°C. In de nacht valt er eveneens regen en daalt de temperatuur naar 10°C. Zondag trekt een front over. Dat betekent bewolkt weer en perioden met regen. De matige  wind wordt noord. Met 14°C is het fris.

Foto: Mees met dikke wolkenpartijen

meesj2349

Jongens bedreigen buschauffeur met keukenmes

Logo Politie12De politie in De Ronde Venen heeft deze week twee minderjarige jongens aangehouden die een buschauffeur hadden bedreigd met een keukenmes. De tieners deden dat omdat ze...

gratis mee wilden rijden met de bus. De buschauffeur stond dat niet toe waarna de jongens het keukenmes tevoorschijn haalden. De chauffeur sloeg direct alarm door op zijn alarmknop te drukken, waarop de jongens er vandoor gingen.

De politie liet vervolgens een Burgernetmelding uitgaan met de signalementen van beide jongens. Dankzij een oplettende burger konden beide jongens korte tijd later worden aangehouden voor de bedreiging, schrijft de politie op Facebook.

Achteraf bleek dat de jongens minderjarig waren en beide hadden een middelgroot keukenmes bij zich.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties