RPL Actueel

 

Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Steeds warmer

In de ochtend is het zonnig en staat er maar weinig wind. In de middag ontstaan stapelwolken. De zwakke wind is west. De temperatuur gaat richting 30°C. In de avond zon en tot middernacht een temperatuur van boven de 20°C. In de nacht is het helder en zakt het kwik niet veel verder dan 17°C. Dinsdag is het eveneens zonnig behoudens een paar stapelwolken. De zwakke wind draait naar het zuidwesten. Met 31°C is het tropisch warm.

meesj2262

 

Nu op RPL: R. Kelly - Gotham City

Jongens bedreigen buschauffeur met keukenmes

Logo Politie12De politie in De Ronde Venen heeft deze week twee minderjarige jongens aangehouden die een buschauffeur hadden bedreigd met een keukenmes. De tieners deden dat omdat ze...

gratis mee wilden rijden met de bus. De buschauffeur stond dat niet toe waarna de jongens het keukenmes tevoorschijn haalden. De chauffeur sloeg direct alarm door op zijn alarmknop te drukken, waarop de jongens er vandoor gingen.

De politie liet vervolgens een Burgernetmelding uitgaan met de signalementen van beide jongens. Dankzij een oplettende burger konden beide jongens korte tijd later worden aangehouden voor de bedreiging, schrijft de politie op Facebook.

Achteraf bleek dat de jongens minderjarig waren en beide hadden een middelgroot keukenmes bij zich.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties