Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Vertrek Woerdens raadslid Heidi den Hartigh

Logo RaadszaalRaadslid Heidi den Hartigh van de Lijstvanderdoes, gaat de gemeenteraad van Woerden verlaten. In een brief aan burgemeester Victor Molkenboer schrijft ze...

dat ze samen met haar man onverwacht heeft besloten om in de loop van het jaar buiten Woerden te gaan wonen. Daardoor kan ze niet langer als lid van de gemeenteraad functioneren.

Den Hartigh werd na de laatste gemeenteraadsverkiezingen raadslid. Ze zegt de afgelopen periode met veel plezier aan het raadslidmaatschap invulling te hebben gegeven. Adrie van Meurs-de Koning uit Zzegveld gaat Den Hartigh opvolgen.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties