Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking maar ook af en toe zon.

De ochtend begint met veel zon maar er drijft later meer bewolking over. In de middag is het bewolkt maar later in de  middag en in de avond komt de zon we weer aan te pas. Er staat een matige zuidwestenwind. De temperatuur gaat richting 23°C. In de nacht zijn er brede opklaringen en daalt het kwik naar 14°C. Zondag eerst nog opklaringen maar verder is het voornamelijk bewolkt. Bij een zwakke tot matige zuidwestenwind wordt de temperatuur 23°C.

Foto: St. Groene Hart

mees76

Nu op RPL: Hitshadow.mp3

Vertrek Woerdens raadslid Heidi den Hartigh

Logo RaadszaalRaadslid Heidi den Hartigh van de Lijstvanderdoes, gaat de gemeenteraad van Woerden verlaten. In een brief aan burgemeester Victor Molkenboer schrijft ze...

dat ze samen met haar man onverwacht heeft besloten om in de loop van het jaar buiten Woerden te gaan wonen. Daardoor kan ze niet langer als lid van de gemeenteraad functioneren.

Den Hartigh werd na de laatste gemeenteraadsverkiezingen raadslid. Ze zegt de afgelopen periode met veel plezier aan het raadslidmaatschap invulling te hebben gegeven. Adrie van Meurs-de Koning uit Zzegveld gaat Den Hartigh opvolgen.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties