Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en zonnnige momenten

Na een koude nacht begint de dag met wolken en opklaringen. Verder vandaag is er een mix van wolken en brede opklaringen. Er staat een zwakke zuidwestenwind. Het kwik loopt vanmiddag op naar 16°C. De nacht verloopt helder bij een minimum temperatuur van 5°C. Zondag zien we zonnnige perioden. De zwakke wind komt uit het zuiden. De thermometer geeft in de middag 17°C aan.

Foto: De groene wereld

meesj413

BOA's en ROC studenten gaan de deuren langs

Logo InbraakBOA's van Stadstoezicht en studenten van ROC Midden Nederland gaan gezamenlijk in de wijk IJsselveld West in IJsselstein de deuren langs. Dat meldt Zenderstreeknieuws.

De studenten van het Veiligheid en Defensie College ROC gaan onder begeleiding van een BOA huis aan huis om interviews af te nemen. Zij doen dit omdat in deze wijk relatief veel woninginbraken worden gepleegd en de respons op acties van de gemeente in deze wijk naar verhouding laag is.

Tegelijkertijd worden diverse acties onder de aandacht gebracht, zoals bijvoorbeeld de gratis veiligheidscheck, betere verlichting in brandgangen, deelname aan Waaks! en aan Burgernet. Aan de hand van de resultaten wil de gemeente het veiligheidsbeleid verder aanscherpen en kan de actie ook in andere wijken worden uitgerold.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties