Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

De ochtend start zonnig en het vriest nog ligt. In de middag drijven er wolkenvelden over en zijn er opklaringen. De zwakke en later matige wind is oost. Vanmiddag komt de temperatuur tot aan de 3°C. In de avond en nacht is het vrij helder bij een minimum temperatuur van -2°C. Vrijdag verloopt bewolkt en er is maar weinig ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot matige oostenwind. Het kwik komt deze dag maar net boven het vriespunt uit.

Foto: Anno Visser in het park

meesj2496

Woerdenaren bij actie tegen gaswinning

Logo Laat woerden niet zakkenVoorafgaand aan het Kamerdebat over de Mijnbouwwet hebben bewoners, actiegroepen en lokale politieke instanties een oproep gedaan om de gaswinning in hun gemeenten aan...

banden te leggen. Leden van de actiegroep 'Laat Woerden niet Zakken' waren hierbij aanwezig. Zij geven hiermee aan dat het draagvlak voor gaswinning niet alleen in Groningen maar ook in Woerden en andere gemeenten afneemt, zegt Leo Sonneveld van de stichting 'Laat Woerden niet Zakken' in het AD.

Minister Wiebes nam de handtekeningen van diverse gemeenten in ontvangst. Woerden heeft geen handtekeningen verzameld omdat er eerder acties zijn geweest en Kamervragen zijn gesteld. Ook de gemeente en de provincie hebben al een keer hun nee al laten horen.

Zoeken

IJsbaan Live

ijsbaan2018

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties