Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig lente weer

Een hogedrukgebied bepaalt ons weer de komende dagen. Er is vandaag veel ruimte voor de zon. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Vanmiddag wordt het 12°C. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt even onder het vriespunt. Ook zondag is het zonnig weer. De zwakke wind komt uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 13°C.

Foto: Mees en veel ruimte voor de zon

mees697

Woerdenaren bij actie tegen gaswinning

Logo Laat woerden niet zakkenVoorafgaand aan het Kamerdebat over de Mijnbouwwet hebben bewoners, actiegroepen en lokale politieke instanties een oproep gedaan om de gaswinning in hun gemeenten aan...

banden te leggen. Leden van de actiegroep 'Laat Woerden niet Zakken' waren hierbij aanwezig. Zij geven hiermee aan dat het draagvlak voor gaswinning niet alleen in Groningen maar ook in Woerden en andere gemeenten afneemt, zegt Leo Sonneveld van de stichting 'Laat Woerden niet Zakken' in het AD.

Minister Wiebes nam de handtekeningen van diverse gemeenten in ontvangst. Woerden heeft geen handtekeningen verzameld omdat er eerder acties zijn geweest en Kamervragen zijn gesteld. Ook de gemeente en de provincie hebben al een keer hun nee al laten horen.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties