Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en zonnnige momenten

Na een koude nacht begint de dag met wolken en opklaringen. Verder vandaag is er een mix van wolken en brede opklaringen. Er staat een zwakke zuidwestenwind. Het kwik loopt vanmiddag op naar 16°C. De nacht verloopt helder bij een minimum temperatuur van 5°C. Zondag zien we zonnnige perioden. De zwakke wind komt uit het zuiden. De thermometer geeft in de middag 17°C aan.

Foto: De groene wereld

meesj413

Woerdenaren bij actie tegen gaswinning

Logo Laat woerden niet zakkenVoorafgaand aan het Kamerdebat over de Mijnbouwwet hebben bewoners, actiegroepen en lokale politieke instanties een oproep gedaan om de gaswinning in hun gemeenten aan...

banden te leggen. Leden van de actiegroep 'Laat Woerden niet Zakken' waren hierbij aanwezig. Zij geven hiermee aan dat het draagvlak voor gaswinning niet alleen in Groningen maar ook in Woerden en andere gemeenten afneemt, zegt Leo Sonneveld van de stichting 'Laat Woerden niet Zakken' in het AD.

Minister Wiebes nam de handtekeningen van diverse gemeenten in ontvangst. Woerden heeft geen handtekeningen verzameld omdat er eerder acties zijn geweest en Kamervragen zijn gesteld. Ook de gemeente en de provincie hebben al een keer hun nee al laten horen.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties