Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

De ochtend start zonnig en het vriest nog ligt. In de middag drijven er wolkenvelden over en zijn er opklaringen. De zwakke en later matige wind is oost. Vanmiddag komt de temperatuur tot aan de 3°C. In de avond en nacht is het vrij helder bij een minimum temperatuur van -2°C. Vrijdag verloopt bewolkt en er is maar weinig ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot matige oostenwind. Het kwik komt deze dag maar net boven het vriespunt uit.

Foto: Anno Visser in het park

meesj2496

Groene Hart Ziekenhuis start sportkeuringen

Logo GHZHet Groene Hart Ziekenhuis in Gouda is begonnen met sportkeuringen binnen de polikliniek Sportgeneeskunde. Hier kunnen sporters van alle leeftijden en van alle niveaus terecht...

voor medische ondersteuning bij het beoefenen van hun sport. Te denken valt aan acute sportblessures, chronische sportklachten, preventief sportmedisch onderzoek met inspanningstest, sportmedische advisering bij chronische ziekte en verplichte sportkeuringen.

Sinds april 2018 zijn sportartsen Maarten van Oosterbos en Marijke Thunnissen werkzaam in het Groene Hart Ziekenhuis. Patiënten en sporters konden bij hen al terecht voor consulten. Nu komen hier sportmedische keuringen bij. Zonder verwijzing kan men terecht voor een sportmedische keuring.

Zoeken

IJsbaan Live

ijsbaan2018

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties