Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en zonnnige momenten

Na een koude nacht begint de dag met wolken en opklaringen. Verder vandaag is er een mix van wolken en brede opklaringen. Er staat een zwakke zuidwestenwind. Het kwik loopt vanmiddag op naar 16°C. De nacht verloopt helder bij een minimum temperatuur van 5°C. Zondag zien we zonnnige perioden. De zwakke wind komt uit het zuiden. De thermometer geeft in de middag 17°C aan.

Foto: De groene wereld

meesj413

Groene Hart Ziekenhuis start sportkeuringen

Logo GHZHet Groene Hart Ziekenhuis in Gouda is begonnen met sportkeuringen binnen de polikliniek Sportgeneeskunde. Hier kunnen sporters van alle leeftijden en van alle niveaus terecht...

voor medische ondersteuning bij het beoefenen van hun sport. Te denken valt aan acute sportblessures, chronische sportklachten, preventief sportmedisch onderzoek met inspanningstest, sportmedische advisering bij chronische ziekte en verplichte sportkeuringen.

Sinds april 2018 zijn sportartsen Maarten van Oosterbos en Marijke Thunnissen werkzaam in het Groene Hart Ziekenhuis. Patiënten en sporters konden bij hen al terecht voor consulten. Nu komen hier sportmedische keuringen bij. Zonder verwijzing kan men terecht voor een sportmedische keuring.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties