Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig lente weer

Een hogedrukgebied bepaalt ons weer de komende dagen. Er is vandaag veel ruimte voor de zon. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Vanmiddag wordt het 12°C. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt even onder het vriespunt. Ook zondag is het zonnig weer. De zwakke wind komt uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 13°C.

Foto: Mees en veel ruimte voor de zon

mees697

Winkelcentrum Vleuterweide nog onveiliger

Logo VleuterweideWinkeliers, consumenten en omwonenden van winkelcentrum Vleuterweide in Vleuten zijn niet blij met de huidige verkeerssituatie die bijna een jaar geleden is gewijzigd om de...

veiligheid te bevorderen. De situatie zou volgens betrokkenen alleen maar onveiliger zijn geworden en het winkelcentrum is een stuk lastiger bereikbaar. Door zo'n vier duizend omwonenden en ondernemers is een petitie aangeboden aan de verantwoordelijke wethouder Lot van Hooijdonk.

In de petitie staat onder meer dat de huidige verkeerssituatie onveilig is, en dat de verkeersdruk is toegenomen in de omliggende woonwijken. Een aantal ondernemers en omwonenden gaan nu met de gemeente en experts op het gebied van verkeerssituaties om tafel om tot een aanvaardbare oplossing te komen.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties