Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

De ochtend start zonnig en het vriest nog ligt. In de middag drijven er wolkenvelden over en zijn er opklaringen. De zwakke en later matige wind is oost. Vanmiddag komt de temperatuur tot aan de 3°C. In de avond en nacht is het vrij helder bij een minimum temperatuur van -2°C. Vrijdag verloopt bewolkt en er is maar weinig ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot matige oostenwind. Het kwik komt deze dag maar net boven het vriespunt uit.

Foto: Anno Visser in het park

meesj2496

Winkelcentrum Vleuterweide nog onveiliger

Logo VleuterweideWinkeliers, consumenten en omwonenden van winkelcentrum Vleuterweide in Vleuten zijn niet blij met de huidige verkeerssituatie die bijna een jaar geleden is gewijzigd om de...

veiligheid te bevorderen. De situatie zou volgens betrokkenen alleen maar onveiliger zijn geworden en het winkelcentrum is een stuk lastiger bereikbaar. Door zo'n vier duizend omwonenden en ondernemers is een petitie aangeboden aan de verantwoordelijke wethouder Lot van Hooijdonk.

In de petitie staat onder meer dat de huidige verkeerssituatie onveilig is, en dat de verkeersdruk is toegenomen in de omliggende woonwijken. Een aantal ondernemers en omwonenden gaan nu met de gemeente en experts op het gebied van verkeerssituaties om tafel om tot een aanvaardbare oplossing te komen.

Zoeken

IJsbaan Live

ijsbaan2018

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties