Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en zonnnige momenten

Na een koude nacht begint de dag met wolken en opklaringen. Verder vandaag is er een mix van wolken en brede opklaringen. Er staat een zwakke zuidwestenwind. Het kwik loopt vanmiddag op naar 16°C. De nacht verloopt helder bij een minimum temperatuur van 5°C. Zondag zien we zonnnige perioden. De zwakke wind komt uit het zuiden. De thermometer geeft in de middag 17°C aan.

Foto: De groene wereld

meesj413

Winkelcentrum Vleuterweide nog onveiliger

Logo VleuterweideWinkeliers, consumenten en omwonenden van winkelcentrum Vleuterweide in Vleuten zijn niet blij met de huidige verkeerssituatie die bijna een jaar geleden is gewijzigd om de...

veiligheid te bevorderen. De situatie zou volgens betrokkenen alleen maar onveiliger zijn geworden en het winkelcentrum is een stuk lastiger bereikbaar. Door zo'n vier duizend omwonenden en ondernemers is een petitie aangeboden aan de verantwoordelijke wethouder Lot van Hooijdonk.

In de petitie staat onder meer dat de huidige verkeerssituatie onveilig is, en dat de verkeersdruk is toegenomen in de omliggende woonwijken. Een aantal ondernemers en omwonenden gaan nu met de gemeente en experts op het gebied van verkeerssituaties om tafel om tot een aanvaardbare oplossing te komen.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties