Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig lente weer

Een hogedrukgebied bepaalt ons weer de komende dagen. Er is vandaag veel ruimte voor de zon. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Vanmiddag wordt het 12°C. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt even onder het vriespunt. Ook zondag is het zonnig weer. De zwakke wind komt uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 13°C.

Foto: Mees en veel ruimte voor de zon

mees697

Mogelijk schade door heien op Defensie-eiland

Logo heienOmwonenden van het Defensie-eiland Zuid in Woerden zijn bang dat schade ontstaat aan hun huizen omdat voor de bouw van toekomstige woningen op het eiland gebruik wordt gemaakt...

van heipalen. De bewoners van de Prins Hendrikkade, Prins Bernhardlaan en Prinses Beatrixstraat vrezen dat hierdoor hun huizen die niet onderheid zijn, gaan scheuren. Dit is meerdere keren bij gemeente en bouwer onder de aandacht gebracht, zegt bewoner René Spierenburg in het AD. Volgens hem dient in een binnenstedelijk gebied gekozen te worden voor het zogenoemde boren van palen zonder trillingen.

De gemeente laat weten dat bewoners uitgebreid op de hoogte zijn gebracht van de toe te passen technieken en in nauw contact te staan met de uitvoerder, die de trillingen op diverse gebouwen en woningen meet.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties