Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

De ochtend start zonnig en het vriest nog ligt. In de middag drijven er wolkenvelden over en zijn er opklaringen. De zwakke en later matige wind is oost. Vanmiddag komt de temperatuur tot aan de 3°C. In de avond en nacht is het vrij helder bij een minimum temperatuur van -2°C. Vrijdag verloopt bewolkt en er is maar weinig ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot matige oostenwind. Het kwik komt deze dag maar net boven het vriespunt uit.

Foto: Anno Visser in het park

meesj2496

Mogelijk schade door heien op Defensie-eiland

Logo heienOmwonenden van het Defensie-eiland Zuid in Woerden zijn bang dat schade ontstaat aan hun huizen omdat voor de bouw van toekomstige woningen op het eiland gebruik wordt gemaakt...

van heipalen. De bewoners van de Prins Hendrikkade, Prins Bernhardlaan en Prinses Beatrixstraat vrezen dat hierdoor hun huizen die niet onderheid zijn, gaan scheuren. Dit is meerdere keren bij gemeente en bouwer onder de aandacht gebracht, zegt bewoner René Spierenburg in het AD. Volgens hem dient in een binnenstedelijk gebied gekozen te worden voor het zogenoemde boren van palen zonder trillingen.

De gemeente laat weten dat bewoners uitgebreid op de hoogte zijn gebracht van de toe te passen technieken en in nauw contact te staan met de uitvoerder, die de trillingen op diverse gebouwen en woningen meet.

Zoeken

IJsbaan Live

ijsbaan2018

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties