Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

De ochtend start zonnig en het vriest nog ligt. In de middag drijven er wolkenvelden over en zijn er opklaringen. De zwakke en later matige wind is oost. Vanmiddag komt de temperatuur tot aan de 3°C. In de avond en nacht is het vrij helder bij een minimum temperatuur van -2°C. Vrijdag verloopt bewolkt en er is maar weinig ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot matige oostenwind. Het kwik komt deze dag maar net boven het vriespunt uit.

Foto: Anno Visser in het park

meesj2496

Autobrand lijkt gericht op bewoners Schoener

Logo Politie12De brandstichting op een oprit van de Schoener in de nacht van 29 op 30 augustus dit jaar lijkt doelbewust gericht op de bewoners. Op basis van de aangetroffen sporen gaat de...

recherche er vanuit dat er geen sprake is van een willekeurig in brand gestoken auto. Bij de brand raakten twee auto’s en een motorfiets zwaar beschadigd en liep ook de woning brandschade op. Deze brandstichting lijkt vooralsnog geen verband te hebben met eerdere autobranden in Woerden.

Dit jaar zijn er meerdere autobranden in Woerden geweest, die voor de nodige onrust hebben gezorgd. In totaal raakten elf auto’s en een motorfiets beschadigd door brandstichting bij zeven incidenten. De recherche heeft naar die verschillende autobranden uitgebreid forensisch en tactisch onderzoek gedaan. Dit heeft echter niet naar een dader of daders geleid.

Zoeken

IJsbaan Live

ijsbaan2018

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties