Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en zonnnige momenten

Na een koude nacht begint de dag met wolken en opklaringen. Verder vandaag is er een mix van wolken en brede opklaringen. Er staat een zwakke zuidwestenwind. Het kwik loopt vanmiddag op naar 16°C. De nacht verloopt helder bij een minimum temperatuur van 5°C. Zondag zien we zonnnige perioden. De zwakke wind komt uit het zuiden. De thermometer geeft in de middag 17°C aan.

Foto: De groene wereld

meesj413

Autobrand lijkt gericht op bewoners Schoener

Logo Politie12De brandstichting op een oprit van de Schoener in de nacht van 29 op 30 augustus dit jaar lijkt doelbewust gericht op de bewoners. Op basis van de aangetroffen sporen gaat de...

recherche er vanuit dat er geen sprake is van een willekeurig in brand gestoken auto. Bij de brand raakten twee auto’s en een motorfiets zwaar beschadigd en liep ook de woning brandschade op. Deze brandstichting lijkt vooralsnog geen verband te hebben met eerdere autobranden in Woerden.

Dit jaar zijn er meerdere autobranden in Woerden geweest, die voor de nodige onrust hebben gezorgd. In totaal raakten elf auto’s en een motorfiets beschadigd door brandstichting bij zeven incidenten. De recherche heeft naar die verschillende autobranden uitgebreid forensisch en tactisch onderzoek gedaan. Dit heeft echter niet naar een dader of daders geleid.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties