Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

De ochtend start zonnig en het vriest nog ligt. In de middag drijven er wolkenvelden over en zijn er opklaringen. De zwakke en later matige wind is oost. Vanmiddag komt de temperatuur tot aan de 3°C. In de avond en nacht is het vrij helder bij een minimum temperatuur van -2°C. Vrijdag verloopt bewolkt en er is maar weinig ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot matige oostenwind. Het kwik komt deze dag maar net boven het vriespunt uit.

Foto: Anno Visser in het park

meesj2496

Snorfiets in Utrecht in 2019 naar rijbaan

Logo SnorscooterDe snorfiets in Utrecht wordt in mei 2019 verbannen van het fietspad naar de rijbaan. Dit plan is door het college van burgemeester en wethouders al voor de zomervakantie kenbaar gemaakt.

Eind deze maand gaat het college de gemeenteraad informeren over het gebied waarbinnen de maatregel zal worden ingevoerd en de kosten die hiermee gemoeid zijn bekend maken.

De maatregel zou in totaal tussen 580 en 880 duizend euro moeten gaan kosten. Er moeten onder meer aanpassingen op een aantal wegen komen zoals op- en afritten en nieuwe borden. Ook wordt er extra handhaving ingepland en moet er een goede communicatie zijn over de veranderende situatie, meldt het gemeentebestuur.

Zoeken

IJsbaan Live

ijsbaan2018

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties