Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig lente weer

Een hogedrukgebied bepaalt ons weer de komende dagen. Er is vandaag veel ruimte voor de zon. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Vanmiddag wordt het 12°C. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt even onder het vriespunt. Ook zondag is het zonnig weer. De zwakke wind komt uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 13°C.

Foto: Mees en veel ruimte voor de zon

mees697

Snorfiets in Utrecht in 2019 naar rijbaan

Logo SnorscooterDe snorfiets in Utrecht wordt in mei 2019 verbannen van het fietspad naar de rijbaan. Dit plan is door het college van burgemeester en wethouders al voor de zomervakantie kenbaar gemaakt.

Eind deze maand gaat het college de gemeenteraad informeren over het gebied waarbinnen de maatregel zal worden ingevoerd en de kosten die hiermee gemoeid zijn bekend maken.

De maatregel zou in totaal tussen 580 en 880 duizend euro moeten gaan kosten. Er moeten onder meer aanpassingen op een aantal wegen komen zoals op- en afritten en nieuwe borden. Ook wordt er extra handhaving ingepland en moet er een goede communicatie zijn over de veranderende situatie, meldt het gemeentebestuur.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties