Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en zonnnige momenten

Na een koude nacht begint de dag met wolken en opklaringen. Verder vandaag is er een mix van wolken en brede opklaringen. Er staat een zwakke zuidwestenwind. Het kwik loopt vanmiddag op naar 16°C. De nacht verloopt helder bij een minimum temperatuur van 5°C. Zondag zien we zonnnige perioden. De zwakke wind komt uit het zuiden. De thermometer geeft in de middag 17°C aan.

Foto: De groene wereld

meesj413

Snorfiets in Utrecht in 2019 naar rijbaan

Logo SnorscooterDe snorfiets in Utrecht wordt in mei 2019 verbannen van het fietspad naar de rijbaan. Dit plan is door het college van burgemeester en wethouders al voor de zomervakantie kenbaar gemaakt.

Eind deze maand gaat het college de gemeenteraad informeren over het gebied waarbinnen de maatregel zal worden ingevoerd en de kosten die hiermee gemoeid zijn bekend maken.

De maatregel zou in totaal tussen 580 en 880 duizend euro moeten gaan kosten. Er moeten onder meer aanpassingen op een aantal wegen komen zoals op- en afritten en nieuwe borden. Ook wordt er extra handhaving ingepland en moet er een goede communicatie zijn over de veranderende situatie, meldt het gemeentebestuur.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties