Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

De ochtend start zonnig en het vriest nog ligt. In de middag drijven er wolkenvelden over en zijn er opklaringen. De zwakke en later matige wind is oost. Vanmiddag komt de temperatuur tot aan de 3°C. In de avond en nacht is het vrij helder bij een minimum temperatuur van -2°C. Vrijdag verloopt bewolkt en er is maar weinig ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot matige oostenwind. Het kwik komt deze dag maar net boven het vriespunt uit.

Foto: Anno Visser in het park

meesj2496

Molen de Valk krijgt Duurzaamheidsprijs

Logo Duurzaam MontfoortOp de Dag van de Duurzaamheid heeft de gemeente Montfoort voor de tweede keer de duurzaamheidsprijs uitgereikt. Winnaar is Hans van Domselaar, voorzitter van het bestuur...

van Molen de Valk. Wethouder Jocko Rensen en Wim van Seeters, voorzitter van het platform Duurzaam Montfoort, reikten de prijs uit. Het college en het platform spreken hun waardering uit voor het bestuur en de vrijwilligers van Molen de Valk, omdat zij zich met grote daadkracht inzetten op het gebied van duurzaamheid.

Molen de Valk is geheel met duurzame materialen hersteld en in gebruik. Door samenwerking met (biologische) boeren uit Montfoort en Linschoten wordt de agrarische sector in de Lopikerwaard gestimuleerd tot het produceren van streekproducten.

Zoeken

IJsbaan Live

ijsbaan2018

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties