Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig lente weer

Een hogedrukgebied bepaalt ons weer de komende dagen. Er is vandaag veel ruimte voor de zon. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Vanmiddag wordt het 12°C. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt even onder het vriespunt. Ook zondag is het zonnig weer. De zwakke wind komt uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 13°C.

Foto: Mees en veel ruimte voor de zon

mees697

Molen de Valk krijgt Duurzaamheidsprijs

Logo Duurzaam MontfoortOp de Dag van de Duurzaamheid heeft de gemeente Montfoort voor de tweede keer de duurzaamheidsprijs uitgereikt. Winnaar is Hans van Domselaar, voorzitter van het bestuur...

van Molen de Valk. Wethouder Jocko Rensen en Wim van Seeters, voorzitter van het platform Duurzaam Montfoort, reikten de prijs uit. Het college en het platform spreken hun waardering uit voor het bestuur en de vrijwilligers van Molen de Valk, omdat zij zich met grote daadkracht inzetten op het gebied van duurzaamheid.

Molen de Valk is geheel met duurzame materialen hersteld en in gebruik. Door samenwerking met (biologische) boeren uit Montfoort en Linschoten wordt de agrarische sector in de Lopikerwaard gestimuleerd tot het produceren van streekproducten.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties