Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en zonnnige momenten

Na een koude nacht begint de dag met wolken en opklaringen. Verder vandaag is er een mix van wolken en brede opklaringen. Er staat een zwakke zuidwestenwind. Het kwik loopt vanmiddag op naar 16°C. De nacht verloopt helder bij een minimum temperatuur van 5°C. Zondag zien we zonnnige perioden. De zwakke wind komt uit het zuiden. De thermometer geeft in de middag 17°C aan.

Foto: De groene wereld

meesj413

Molen de Valk krijgt Duurzaamheidsprijs

Logo Duurzaam MontfoortOp de Dag van de Duurzaamheid heeft de gemeente Montfoort voor de tweede keer de duurzaamheidsprijs uitgereikt. Winnaar is Hans van Domselaar, voorzitter van het bestuur...

van Molen de Valk. Wethouder Jocko Rensen en Wim van Seeters, voorzitter van het platform Duurzaam Montfoort, reikten de prijs uit. Het college en het platform spreken hun waardering uit voor het bestuur en de vrijwilligers van Molen de Valk, omdat zij zich met grote daadkracht inzetten op het gebied van duurzaamheid.

Molen de Valk is geheel met duurzame materialen hersteld en in gebruik. Door samenwerking met (biologische) boeren uit Montfoort en Linschoten wordt de agrarische sector in de Lopikerwaard gestimuleerd tot het produceren van streekproducten.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties