Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

De ochtend start zonnig en het vriest nog ligt. In de middag drijven er wolkenvelden over en zijn er opklaringen. De zwakke en later matige wind is oost. Vanmiddag komt de temperatuur tot aan de 3°C. In de avond en nacht is het vrij helder bij een minimum temperatuur van -2°C. Vrijdag verloopt bewolkt en er is maar weinig ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot matige oostenwind. Het kwik komt deze dag maar net boven het vriespunt uit.

Foto: Anno Visser in het park

meesj2496

Proef met online rijbewijs verlengen

Logo RijbewijsIn Utrecht gaat een experiment plaatsvinden met het digitaal verlengen van het rijbewijs. De inwoners kunnen dan een rijbewijs online verlengen via de website van de Rijksdienst voor het...

Wegverkeer (RDW). De aanvrager kan het rijbewijs na twee werkdagen ophalen op het gemeentehuis. Allereerst is de gemeente Arnhem hiermee van start gegaan. De proef wordt de komende maanden verder uitgebreid met veertien gemeenten, waaronder Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. De proef duurt minimaal een jaar.

Online aanvragen kan uitsluitend bij verlenging van het rijbewijs. De aanvrager moet eerst een pasfoto laten maken bij een erkende fotograaf die de foto digitaal naar de RDW stuurt. Zodra de foto is goedgekeurd kan men met zijn DigiD online de verlenging van het rijbewijs regelen.

Zoeken

IJsbaan Live

ijsbaan2018

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties