Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en zonnnige momenten

Na een koude nacht begint de dag met wolken en opklaringen. Verder vandaag is er een mix van wolken en brede opklaringen. Er staat een zwakke zuidwestenwind. Het kwik loopt vanmiddag op naar 16°C. De nacht verloopt helder bij een minimum temperatuur van 5°C. Zondag zien we zonnnige perioden. De zwakke wind komt uit het zuiden. De thermometer geeft in de middag 17°C aan.

Foto: De groene wereld

meesj413

Proef met online rijbewijs verlengen

Logo RijbewijsIn Utrecht gaat een experiment plaatsvinden met het digitaal verlengen van het rijbewijs. De inwoners kunnen dan een rijbewijs online verlengen via de website van de Rijksdienst voor het...

Wegverkeer (RDW). De aanvrager kan het rijbewijs na twee werkdagen ophalen op het gemeentehuis. Allereerst is de gemeente Arnhem hiermee van start gegaan. De proef wordt de komende maanden verder uitgebreid met veertien gemeenten, waaronder Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. De proef duurt minimaal een jaar.

Online aanvragen kan uitsluitend bij verlenging van het rijbewijs. De aanvrager moet eerst een pasfoto laten maken bij een erkende fotograaf die de foto digitaal naar de RDW stuurt. Zodra de foto is goedgekeurd kan men met zijn DigiD online de verlenging van het rijbewijs regelen.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties