Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig lente weer

Een hogedrukgebied bepaalt ons weer de komende dagen. Er is vandaag veel ruimte voor de zon. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Vanmiddag wordt het 12°C. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt even onder het vriespunt. Ook zondag is het zonnig weer. De zwakke wind komt uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 13°C.

Foto: Mees en veel ruimte voor de zon

mees697

Proef met online rijbewijs verlengen

Logo RijbewijsIn Utrecht gaat een experiment plaatsvinden met het digitaal verlengen van het rijbewijs. De inwoners kunnen dan een rijbewijs online verlengen via de website van de Rijksdienst voor het...

Wegverkeer (RDW). De aanvrager kan het rijbewijs na twee werkdagen ophalen op het gemeentehuis. Allereerst is de gemeente Arnhem hiermee van start gegaan. De proef wordt de komende maanden verder uitgebreid met veertien gemeenten, waaronder Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. De proef duurt minimaal een jaar.

Online aanvragen kan uitsluitend bij verlenging van het rijbewijs. De aanvrager moet eerst een pasfoto laten maken bij een erkende fotograaf die de foto digitaal naar de RDW stuurt. Zodra de foto is goedgekeurd kan men met zijn DigiD online de verlenging van het rijbewijs regelen.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties