Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

De ochtend start zonnig en het vriest nog ligt. In de middag drijven er wolkenvelden over en zijn er opklaringen. De zwakke en later matige wind is oost. Vanmiddag komt de temperatuur tot aan de 3°C. In de avond en nacht is het vrij helder bij een minimum temperatuur van -2°C. Vrijdag verloopt bewolkt en er is maar weinig ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot matige oostenwind. Het kwik komt deze dag maar net boven het vriespunt uit.

Foto: Anno Visser in het park

meesj2496

Linschoten Kwartet te koop

Logo KwartetIn Linschoten is sinds deze week het spel 'Linschoten Kwartet' te koop. Dit spel is uitgegeven ter gelegenheid van het 125-jarig jubileum van de Protestantse Gemeente Linschoten.

Het kwartet laat het 'complete dorp' zien. 'Het is echter met maar negen series van vier foto's een onmogelijke opgave een keus te maken', zegt initiatiefnemer Evert de Jong in Zenderstreeknieuws. Voor het noodzakelijke beeldmateriaal verleende hobbyfotografe Ria Kamphof-Eikelenboom haar medewerking. De Linschotense verwierf landelijke bekendheid met haar foto's bij het weerbericht in het NOS-journaal.

In 1978 werd door de bouwcommissie van dezelfde kerkelijke gemeente ook al een Linschoten Kwartet verkocht, maar toen ten bate van het te bouwen kerkgebouw 't Kruispunt.

Zoeken

IJsbaan Live

ijsbaan2018

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties