Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en zonnnige momenten

Na een koude nacht begint de dag met wolken en opklaringen. Verder vandaag is er een mix van wolken en brede opklaringen. Er staat een zwakke zuidwestenwind. Het kwik loopt vanmiddag op naar 16°C. De nacht verloopt helder bij een minimum temperatuur van 5°C. Zondag zien we zonnnige perioden. De zwakke wind komt uit het zuiden. De thermometer geeft in de middag 17°C aan.

Foto: De groene wereld

meesj413

Linschoten Kwartet te koop

Logo KwartetIn Linschoten is sinds deze week het spel 'Linschoten Kwartet' te koop. Dit spel is uitgegeven ter gelegenheid van het 125-jarig jubileum van de Protestantse Gemeente Linschoten.

Het kwartet laat het 'complete dorp' zien. 'Het is echter met maar negen series van vier foto's een onmogelijke opgave een keus te maken', zegt initiatiefnemer Evert de Jong in Zenderstreeknieuws. Voor het noodzakelijke beeldmateriaal verleende hobbyfotografe Ria Kamphof-Eikelenboom haar medewerking. De Linschotense verwierf landelijke bekendheid met haar foto's bij het weerbericht in het NOS-journaal.

In 1978 werd door de bouwcommissie van dezelfde kerkelijke gemeente ook al een Linschoten Kwartet verkocht, maar toen ten bate van het te bouwen kerkgebouw 't Kruispunt.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties