Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig lente weer

Een hogedrukgebied bepaalt ons weer de komende dagen. Er is vandaag veel ruimte voor de zon. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Vanmiddag wordt het 12°C. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt even onder het vriespunt. Ook zondag is het zonnig weer. De zwakke wind komt uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 13°C.

Foto: Mees en veel ruimte voor de zon

mees697

Linschoten Kwartet te koop

Logo KwartetIn Linschoten is sinds deze week het spel 'Linschoten Kwartet' te koop. Dit spel is uitgegeven ter gelegenheid van het 125-jarig jubileum van de Protestantse Gemeente Linschoten.

Het kwartet laat het 'complete dorp' zien. 'Het is echter met maar negen series van vier foto's een onmogelijke opgave een keus te maken', zegt initiatiefnemer Evert de Jong in Zenderstreeknieuws. Voor het noodzakelijke beeldmateriaal verleende hobbyfotografe Ria Kamphof-Eikelenboom haar medewerking. De Linschotense verwierf landelijke bekendheid met haar foto's bij het weerbericht in het NOS-journaal.

In 1978 werd door de bouwcommissie van dezelfde kerkelijke gemeente ook al een Linschoten Kwartet verkocht, maar toen ten bate van het te bouwen kerkgebouw 't Kruispunt.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties